Kiviasentaja Pirkanmaalle, Tampere, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme itsenäiseen työhön kykeneviä kivityöntekijöitä sekä infra- että pihakohteiden kiviasennustehtäviin.

Työkohteiden puolesta on mahdollista valita oman mielenkiinnon mukaan painotus joko infrapuolelle (esim. liikenteenjakajat, liikenneympyrät jne.) tai taloyhtiöiden sekä pientalojen pihakohteisiin (esim. pihakivetykset, kivimuurit jne.)

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella sekä pienissä määrin Tampereen ympäryskaupungeissa.

Työ sisältää pääasiassa valmistelevia mittaustöitä, pohjarakenteiden tekoa sekä varsinaisia kiviasennuksia.

Työssä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta kiviasennuksista sen verran että kykenet suorittamaan työtä itsenäisesti. Mikäli osaamisesi painottuu enemmän esimerkiksi nupukiviasennuksiin tai vaikka betonikiviasennuksiin niin voimme tarjota työtä sen mukaan, minkä osa-alueen taidat parhaiten.

Kokemuksen lisäksi haussa ratkaisee kuitenkin tekijän asenne työhön ja halukkuus opetella tarvittaessa uusia asioita. Vähäisemmälläkin kokemuksella pystymme tarjoamaan paikan kun olet aidosti kiinnostunut kiviasennustöistä.

Pätevyyksien osalta tarvitaan vähintään työturvallisuus- ja tieturva1-kortit. Jos jompi kumpi tai kummatkin ovat vanhentuneet, nämä voi uusia helposti Boltin kautta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta julkisilla pääsee kulkemaan suurimpaan osaan työkohteista. Lisäksi mahdollisuus kimppakyyteihin ei ole poissuljettu työkohteesta riippuen.

Työt alkavat porrastetusti huhti-toukokuun aikana.

Pystymme tarjoamaan koko kesän pituisen määräaikaisen työsuhteen täysillä viikkotunneilla ainakin kesän ajaksi. Mikäli kelit jatkuvat pitkälle syksyyn hyvänä ja kausi jatkuu, voi hommia olla tarjolla hieman pidemmäksikin aikaa.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16 Ari Kasurinen 050 314 1823 tai ari.kasurinen@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1347690