Lähihoitajan sijaisuus perusterveydenhuoltoon Jan, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 2438,47€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sinä positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva lähihoitaja, miltä kuulostaisi työ perusterveydenhuollossa Janakkalassa?

Haemme joukkoomme lähihoitajaa Janakkalan sairaalaan Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle 4 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Voit aloittaa työssäsi sopimuksen mukaan. Työtä on mahdollisesti tarjota myöhemmin myös vakituisesti.

Työ on kolmivuorotyötä.

Olemme perusterveydenhuollon yksikkö Turengin terveysaseman yhteydessä. Meillä hoidetaan eri erikoisalojen jatkohoitoa tarvitsevia aikuispotilaita, jotka tulevat meille lääkärin lähetteellä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon ensiavuista, erikoissairaanhoidon vuodeosastoilta sekä terveysasemilta, kotihoidosta ja asumispalveluista. Olemme pieni kahden osaston yksikkö, jossa on 30 potilaspaikkaa. Myös palliatiivista tukea ja saattohoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan meillä.

Huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi ja työvuoroihisi pääset vaikuttamaan yhteisöllisessä työvuorosuunnittelussa. Uudistamme rohkeasti toimintatapojamme hoitotyössä ja hyödynnämme aktiivisesti sähköisiä palveluja toiminnassamme. Tervetuloa meidän moniammatilliseen tiimiimme, jossa pääset työskentelemään sairaanhoitajien, fysioterapeuttien ja osaston lääkäreiden kanssa. Meillä lähihoitajat työskentelevät tasavertaisesti sairaanhoitajien kanssa työvuoroissa, vastaten omien potilaiden hoitotyöstä.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Meillä henkilökunta pysäköi ilmaiseksi
Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.

Sinulta toivomme positiivista asennetta, sekä hyviä työelämätaitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme
rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävä soveltuu myös sinulle, jolla lähihoitajaopinnot ovat vielä meneillään. Tällöin edellytyksenä on, että opintosi ovat edenneet niin pitkälle, että sinulla on mahdollisuus suorittaa rajoitetut lääkeoikeudet. Kun opinnoistasi on hyväksytysti suoritettuna 2/3, on lähihoitajaopiskelijoiden tehtäväkohtainen palkka 2250 €/kk.

Työpaikan osoite on Tapailankuja 6A, 14200 Janakkala.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Sopivan hakijan löytyessä tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Tehtäväkohtainen palkka on 2438,47 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kaksi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600162/fi_FI