Ravintolatyöntekijä Lomahotelli Jämille, Jämijärv, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lomahotelli Jämi tarjoaa majoitus- ja kokouspalveluita luonnonkauniissa harjumaisemassa, keskellä Jämin monipuolisia palveluita. Lomahotelli Jämistä löydät myös alueen parhaimmat ravintolapalvelut ja suuren terassin. Lomahotelli Jämin ravintola tarjoaa maistuvat à la carte -annokset, lounaat, pizzat, burgerit, salaatit ja grillituotteet.

Nyt sinulla onkin oiva tilaisuus päästä osaksi Lomahotelli Jämin tarinaa, sillä etsimme heille RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ kesäksi 2024!

Ravintolan nettisivuihin pääset tutustumaan oheisen linkin kautta:
https://www.jamille.fi/ravintola/

Tässä tehtävässä voit kiinnostuksesi ja ammattitaitosi mukaan keskittyä keittiön tai salin tehtäviin - tai vaikka kuten Lomahotelli Jämillä monet - kaikkiin näihin! Kyseessä on siis monipuolinen työ sesongin vilskeessä, jossa aika ei tule pitkäksi ja tekemistä riittää!

Voit olla vasta alaa aloittava tekijä tai jo kokeneempi konkari! Edellytämme tehtävässä 18-vuoden ikää ja voimassa olevaa hygieniapassia tai mahdollisuutta tenttiä se työsuhteen alettua.

Töitä on tarjolla kokoaikaisesti kesän ajan ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa kesän jälkeenkin! Työt painottavat iltoihin ja viikonloppuihin sesongin mukaan.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja perustuu aiempaan osaamiseesi!

Laitathan hakemuksesi tulemaan HETI, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 08:00-16:00 välisenä aikana:

Ida Mäki, puh. 050 911 4021
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1347181