Sosiaalityöntekijä (lastensuojelun jälkihuolto, J, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 3713,07€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme lastensuojelun jälkihuoltoon määräaikaiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

ajalle 15.6.-14.1.2025.

Keski-Suomen hyvinvointialueen lastensuojelun jälkihuolto on järjestetty keskitetysti, osana sijais- ja jälkihuollon palveluyksikköä lastensuojelun palvelualueella. Keskitetty jälkihuolto on jaettu kahteen tiimiin, tiimiin 1 ja 2. Tiimissä 1 työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, seitsemän sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Tiimissä 2 työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, seitsemän sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa ja yksi jälkihuollon ohjaaja. Haettava virka sijoittuu tiimiin 2.

Jälkihuollon tiimit vastaavat asiakassuunnitelmaan perustuen sosiaalipalvelujen järjestämisestä 18 vuotta täyttäneelle nuorelle sijaishuollon tai avohuollon tukitoimena tapahtuneen sijoituksen päättymisen jälkeen. Jälkihuollon sosiaalityö on suunnitelmallista asiakas- ja asiantuntijatyötä, jonka tavoitteena on tukea nuoren itsenäistymistä ja aikuistumista, vahvistaa nuoren toimintakykyä ja vähentää syrjäytymisen riskiä.

Jälkihuollon sosiaalityöntekijänä järjestät ja koordinoit nuorelle hänen tarvitsemiaan palveluja ja tukea, perustuen yhdessä laadittuun asiakassuunnitelmaan. Jälkihuollon sosiaalityöntekijänä huolehdit nuoren jälkihuollon palveluiden riittävyydestä, tapaat asiakkaita sekä teet yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa. Lisäksi autat ja tuet nuorta erilaisissa arjen asioissa, koollekutsut ja osallistut palavereihin sekä toimit työparina sosiaaliohjaajalle.

Mukavan ja ammattitaitoisen tiimin lisäksi tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, säännöllisen työnohjauksen sekä työhön liittyvää koulutusta. Tehtävässä toimimista helpottaa auton käyttömahdollisuus.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelun jälkihuollon sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tehtävä edellyttää lisäksi vahvoja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen asiakastyöhön ja valmiutta päätöksentekoon sekä erilaisten asiakirjatekstien tuottamiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee lisäksi esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600294/fi_FI