Hallintojohtaja, Satakuntaliitto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hallintojohtaja vastaa Satakuntaliiton hallintopalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä sekä asetettujen taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden saavuttamisesta. Hänen vastuullaan on maakuntaliiton päätöksenteon tukipalvelut ja henkilöstöpalvelut sekä talous- ja tietohallintopalvelut.

Hallintojohtaja toimii hallintopalvelut toimialueen esihenkilönä. Hallintopalveluiden toimialan tehtäviin kuuluvat mm. talousarvio- ja tilinpäätösprosessit, kirjanpidosta, palkanlaskennasta, henkilöstöhallinnosta ja maksuliikenteestä huolehtiminen, kirjaamo ja arkistointi. Hallintopalvelut vastaavat myös hankkeiden maksatushakemusten tarkastamisesta ja hyväksymisestä. Lisäksi hallintopalveluiden toimialalle sijoittuu koko organisaatiota läpileikkaavia toimintoja, kuten viestintä ja edunvalvonta, jotka tukevat koko organisaatiota onnistumaan.

Hallintojohtaja vastaa maakuntahallituksen ja -valtuuston päätöksenteon valmistelusta ja toimii hallituksen ja valtuuston kokouksissa sihteerinä sekä vastaa osaltaan päätösten täytäntöönpanosta, päätöksenteon laadun sekä oikea-aikaisuuden kehittämisestä.

Satakuntaliitto työnantajana tarjoaa sinulle toistaiseksi voimassa olevan virkasuhteen organisaatiossa, jonka työllä on kokoaan suurempi vaikutus maakunnassa. Satakuntaliitto sijaitsee kauniilla paikalla Porin Puuvillassa, mutta viikoittainen etätyö mahdollistaa työskentelyn kauempaakin. Olet osa kehittämisorientoitunutta johtoryhmää. Olet omalla työlläsi edistämässä Satakunnan etua.

Hallintojohtajalta vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja käytännön kokemus toimialaan kuuluvissa tehtävissä sekä johtamisessa. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää hakijalta julkishallinnon päätöksenteon, henkilöstöasioiden, talous- ja tietohallinnon, aluekehittämisen ja siihen liittyvän hankerahoituksen sekä aluesuunnittelun tuntemusta. Satakuntaliiton sidosryhmien tunteminen katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta kehitysmyönteistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Odotamme suomen ja englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista viestintätaitoa.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Rekrytoinnissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Haastatteluihin valituilta voidaan edellyttää osallistumista soveltuvuustestiin.

Haastattelut valituille hakijoille pidetään maanantaina 3.6.2024 klo 12.00 alkaen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600060/fi_FI