Putkiasentaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme PUTKIASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on varustettu yli 50 vuoden kokemuksella ja he ovat erikoistuneet vesi-, viemäri- ja lämpöjärjestelmien asennuksiin sekä korjauksiin. Lisäksi he tekevät kalusteasennuksia, viemärien avauksia, kaukolämpötöitä, sulatuksia ja tarvikemyyntiä. Heidän asiakkaita ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt ympäri Varsinais-Suomea.

Tehtävässä tulet työskentelemään uudis- ja saneerauskohteissa Turussa ja tämän lähialueilla aina pienemmistä suurempiin kokonaisuuksiin asti. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
- Aikaisempi alalle soveltuva koulutus tai työkokemus esim. lämpö- tai vesijohtotyöskentelystä, viemäriasennuksista, jäähdytysputkistoista tai kaukolämpötöistä ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta.
- Erityisesti arvostamme kykyä työskennellä omatoimisesti, tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.
- B-ajokorttia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/19768

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta