Lukitus- ja järjestelmäasentaja, Lukkokeskus Konserni Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lukkokeskus Konserni on kasvava lukitus- ja turvallisuusalan yritys, johon kuuluu ABLOY- ja iLOQ-valtuutettuja toimipisteitä eri puolilla Suomea sekä korkean tason turvatekniikan palveluita kansallisella tasolla. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallisuuteen panostava toimija. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, jonka tarve on ratkaistu parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että kun henkilökuntamme viihtyy, myös asiakkaamme saavat parasta palvelua. Liikevaihtomme on noin 25 m€ ja työllistämme reilut 100 alan ammattilaista.

Etsimme nyt joukkoomme motivoitunutta ja kehityshaluista asentajaa Kittilän hienoihin maisemiin. Meillä on pitkät perinteet ja asiakassuhteet Kittilän alueella. Toimimme Kittilässä nimellä Jaskan Rookki.

Mitä etsimme?

Etsimme Kittilän toimipisteeseemme ammattitaitoista lukitus- ja järjestelmäasentajaa monipuolisiin turva-alan tehtäviin. Etsimme henkilöä, jolla on edellytykset kehittyä etenkin sähköisen lukituksen ja turvajärjestelmien vahvaksi ammattilaiseksi.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta lukitus- ja järjestelmäasentajan töistä. Arvostamme kokemusta, mutta sitä pääsee myös kartuttamaan meillä lisää yhdessä kovien ammattilaisten kanssa. Työ on itsenäistä ja asiakaspalvelu on siinä isossa roolissa. Siksi omatoimisuus ja ihmisten kanssa toimeen tuleminen on tärkeää.

Ennen kaikkea etsimme oikeaa asennetta, halua kehittyä ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tarjoamme?

Lukkokeskus konserni on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen toimija. Meillä on mukavat työkaverit ja eteenpäin katsova kulttuuri. Meillä kaikilla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhdessä yrityksemme kanssa - osaaminen ja asenne ratkaisee!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen aapo.lepisto@lukkokeskus.fi

Lisätietoja saat Aapo Lepistöltä: Puh 050 306 3982
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:aapo.lepisto@lukkokeskus.fi