Majoitussiivooja, Siskon Siivous Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ETSIMME SISKON SIIVOUKSELLE KAHTA KESÄTYÖNTEKIJÄÄ SAPPEELLE HOTELLISIIVOUKSEN PARIIN

Siskon Siivous on hyväntuulinen yritys, jolle on sydämen asia pitää hyvää huolta työntekijöistään sekä tarjota luotettavaa ja laadukasta siivouspalvelua asiakkailleen.
Meidän ydinarvojamme ovat kunnioita, kuuntele, kannusta ja kiitä.
Me Siskon Siivouksella ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua ja tyytyväiset työntekijät takaavat myös tyytyväiset asiakkaat.
Työn kannalta merkityksellisintä on oikea asenne - etsimämme henkilö oppii siivousalan menetelmät ja vinkit nopeasti, vaikka kokemusta ei olisikaan vielä niin kovasti kertynyt. On pelkkää plussaa, jos sinulla on puhtausalan koulutus tai alan kokemusta.

Siivouskohde sijaitsee Sappeella Pälkäneellä, joten oman auton käyttömahdollisuus voi olla välttämätöntä rajallisten julkisten liikenneyhteyksien vuoksi, jos ei asu kohteen läheisyydessä. Työvuoroja on maanantaista perjantaihin 8:00 - 16:00 välillä. Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan 20-37,5 h / vk. Työ on määräaikainen 3.6.2024 -31.7.2024.

Arvostamme Siskon Siivouksella:

-joustavuutta ja tarkkuutta
-kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa
-asiakaspalveluhenkistä asennetta

Siskon Siivouksella saat:

-hyvän ja kattavan perehdytyksen
-mahdollisuuden kouluttautua työn ohella ja edetä urallasi
-laadukkaat työvälineet
-sinua kannustavan ja työsi tuntevan esimiehen
-kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan 11,73 € / h

Meillä porukka viihtyy ja sen huomaa.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista tarjoamalla mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja koulutukseen - esihenkilönä työskentely tarjoaa mahdollisuuden edetä esimerkiksi palvelupäällikön tehtäviin. Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää, ja käytämme siivoustöissä ympäristöystävällisiä menetelmiä ja tuotteita.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.siskonsiivous.fi/jobs/3516890-huoneistosiivooja-sappeelle-kesaksi?promotion=880925-trackable-share-link-mol