Kumppaniapteekkien Asiakkuus- ja Palvelupäällikkö, Yliopiston Apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Yliopiston Apteekin visiona on tuotteidemme ja palveluidemme avulla edistää ihmisten hyvinvointia. Toimintamme painopisteitä ovat kasvu, asiakaskokemus, työntekijäkokemus ja kannattavuus. Painopisteet ohjaavat kaikkea suunnitteluamme ja päivittäistä työtämme.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen positiivista ja asiakastyöstä innostuvaa

KUMPPANIAPTEEKKIEN ASIAKKUUS- JA PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Työssäsi vastaat YA:n palveluista kumppaniapteekkeille. Johdat ja kehität asiakkuuksiesi myyntiä ja hoitoa systemaattisella, asiakaslähtöisellä ja kaupallisella otteella. Edistät proaktiivisesti ja systemaattisesti uusasiakashankintaa. Luot vahvat suhteet kumppaniapteekkeihin ja rakennat vahvaa asiakaskokemusta. Vastaat asiakkuuksien hoitomallin toteutuksesta ja omien asiakkuuksiesi kasvun suunnittelusta, kehittämisestä ja toimeenpanosta.

Olet kokenut B2B-palvelumyynnin ja asiakassuhteiden kehittäjä. Arvostamme vahvaa konseptiosaamista ja kokemusta terveys-, lääke- tai kaupanalalta. Esimerkilläsi saat ihmiset innostumaan ja mukaan yhteiseen tekemiseen. Odotamme, että sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Odotamme sinulta vahvaa ratkaisumyynnin osaamista sekä kaupallista otetta. Sinulla on todennäköisesti kaupallisen alan korkeakorkeatutkinto (tradenomi, ylempi AMK, KTM tai vastaava). Olet vakuuttava esiintyjä ja sinulla on hyvät neuvottelu- ja esiintymistaidot ja osaat kuunnella asiakkaitasi. Olet vahva yhteistyön tekijä ja tiimipelaaja sekä luot hyvät ja toimivat yhteistyösuhteet sisäisesti ja ulkoisesti. Toimit systemaattisesti, viet asioita proaktiivisesti eteenpäin ja saat myös aloittamasi asiat valmiiksi.

Tehtävä sisältää matkustamista ja vaatii joustavuutta. Työpaikkasi voi sijaita Helsingissä tai jollakin muulla YA:n paikkakunnalla.

Innostuitko lukemastasi? Tervetuloa YA:lle, jossa yhdistyvät lääkkeet, hyvinvointi, terveys ja kauppa. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ketjujohtamisen ammattilaiseksi. Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sisältäen sairaskuluvakuutuksen ja alennuksia apteekeissamme.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 19.5.2024 mennessä rekrytointisivujemme kautta Avoimet työpaikat ! Yliopiston Apteekki

Lisätietoja tehtävästäsi sekä meillä työskentelystä saat tulevalta esihenkilöltäsi Marita Lemiseltä sähköpostitse marita.leminen@ya.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kumppaniapteekkien-asiakkuus-ja-palvelupaallikkoa/ZvrqyQ