Koneistaja, Workway Oy / HR Sata Henkilöstötalo
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tamminiityssä me tunnemme toimialamme ja tiedämme, että hyvä laatu, varmat toimitukset ja sopiva hinnoittelu ovat perusedellytyksiä alalla menestymiseen. Varsinainen kilpailuetu saavutetaan, kun tuodaan pöytään jotain lisää.

Arvomme tiivistyvät neljään teesiin:

Avoin yhteistyö
Rohkeus
Kehittyminen
Inhimillisyys

Etsimme koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tämä työpaikka tarjoaa upean tilaisuuden aloittaa koneistajanura, vaikka et olisikaan vielä ammattilainen alalla, mutta kuitenkin jonkinlaisen koulutuksen alalle saanut. Tehtävänkuvaan kuuluu osallistuminen koneistus- ja sorvaustehtäviin, perehtyminen erilaisten metallimateriaalien käsittelyyn, laadunvalvonta ja mittaukset sekä tiimityöskentely ja oppiminen kokeneemmilta ammattilaisilta.

Edellytämme hakijalta innokkuutta oppia uutta ja kehittyä koneistustehtävissä, kohtuullisia kädentaitoja ja teknistä kiinnostusta alaa kohtaan. Arvostamme kykyä noudattaa ohjeita, tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta ja halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Sinulle on tarjolla kattava perehdytys ja koulutus tehtävään, ammattitaitoisen tiimin tuki ja ohjaus, mahdollisuuden kehittyä ja edetä koneistusalalla sekä mukavan työympäristön ja kannustavan ilmapiirin.

HR Sadan vuokratyöntekijänä sinulla on oikeus kattavaan työterveshuoltoomme ensimmäisestä työpäivästä alkaen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hrsata.fi/tyonhakijoille/avoimet-tyopaikat/#/tyopaikka/1250