POWER ELECTRONICS CONTROL ENGINEER, MERUS POWER Y, Porkkana ja Keppi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Merus Power Oyj on vuonna 2008 perustettu teknologiayhtiö, joka tukee kestävän energian murrosta. Suunnittelemme ja tuotamme innovatiivisia sähkötekniikan ratkaisuja, kuten sähkövarastoja, sähkönlaaturatkaisuja ja palveluita. Skaalautuvan teknologiamme avulla mahdollistamme uusiutuvan energian kasvun sähköverkoissa ja parannamme yhteiskunnan energiatehokuutta. Olemme kotimainen innovatiivinen sähkötekniikan erikoisosaaja ja toimimme globaaleilla ja voimakkaasti kasvavilla markkinoilla. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 29 miljoonaa euroa. Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 110 henkilöä ja henkilöstömme edustaa kansainvälisesti arvostettua insinööriosaamista. Lue meistä lisää: www.meruspower.com

Kasvatamme tuotekehitysporukkaamme ja haemme nyt uuteen rooliin sinua,

POWER ELECTRONICS CONTROL ENGINEER

Etsimme tehoelektroniikkatiimiimme säätöinsinööriä. Tehtävässä kehität tehoelektroniikkalaitteiden ominaisuuksia ja säätöjä esimerkiksi AHF, SVC, ESS & STATCOM-laitteistolle. Lisäksi ylläpidät erilaisia simulointi- ja testausmalleja esimerkiksi RTDS-HIL-laitteistolla. Pääset syventymään sähkötekniikan periaatteisiin ja säätöjärjestelmien ominaisuuksiin monipuolisesti sekä kehität erilaisia säätömenetelmiä käyttäen Simulink-ohjelmistoa ja HIL-laitteistoja.

Tehtävässäsi työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotevastaavan kanssa, konkreettisen ongelmanratkaisun parissa. Pääset hands on -tekemiseen mukaan ja näet koko tuotteen elinkaaren. Tuotanto on aivan työpisteesi vieressä ja työskentelet usein RTDS- ja testauslabroissamme.

Ketä etsimme?

Haussa on luonnollisesti huipputyyppi! Onnistumisesi avain on insinöörimäinen ajattelutapa: matemaattisuus, analyyttinen ja järjestelmällinen työskentelyote sekä kyky sisäistää ja ratkaista monimutkaisia kokonaisuuksia. Arvostamme haluasi työskennellä tiimissä ja oppia sekä jakaa omaa osaamistasi.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus tehoelektroniikasta ja/tai sähkötekniikasta. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta säätöjärjestelmistä ja niiden suunnittelusta tuotanto- tai tutkimusympäristössä. Opintotaustasi on korkeakoulutasoinen, esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai ohjelmistotekniikan aloilta. Työskentelemme sekä suomeksi että englanniksi, joten molempien kielten hallitseminen luetaan eduksesi. Lisäksi arvostamme C/C++ -ohjelmointikielen osaamista, kokemusta teollisuuden säätösovellusten ylläpidosta ja kehittämisestä sekä HIL (Hardware-In-Loop) laitteiston ymmärtämistä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme innoissamme päästessämme luomaan tulevaisuuden teknologisia ratkaisuja ja tekemään merkityksellistä työtä! Merus Powerilla pääset osaksi suomalaista, kasvavaa teknologiayritystä, jossa vaalimme kannustavaa ja eteenpäin katsovaa ilmapiiriämme. Meillä on matala hierarkia ja viihtyisät toimitilat Ylöjärven uudenkarhealla päätoimistolla. Nautimme yhdessä tekemisestä ja siksi työskentelemmekin pääosin läsnä toimistolla. Etäily onnistuu toki silloin, kun se töiden tekemisen kannalta on järkevää ja mahdollista. Tarjoamme työntekijöillemme reiluja etuja, kuten kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun, lounasedun kattavan työterveyden sekä tulospalkkausmallin. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka riippuu taustastasi ja kokemuksestasi - jutellaan siitä lisää heti rekryprosessimme alussa!

Voisiko tämä olla sinun paikkasi?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Merus Powerista työnantajana sekä työn tarkemmista yksityiskohdista. Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 21.5. saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Porkkana ja keppi Oy:lta: Sonja , p. 050 337 2144 ja Kaisa , p. 044 588 6109.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://porkkanajakeppioy.teamtailor.com/jobs/4260889-power-electronics-control-engineer-merus-power-ylojarvi