Mekaaninen asentaja, Workway Oy / HR Sata Henkilöstötalo
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Simsotec on pääosin Satakunnassa ja Pirkanmaalla palveleva teollisuuden kunnossapidon joustava ja luotettava asiantuntija. Simsotecin kunnossapitopalvelut kattavat mm. työstökoneiden huollot ja korjaukset, erilaisten koneiden ja laitteiden ennakoivan kunnossapidon sekä nostureiden tarkastukset. Räätälöimme palvelupaketin asiakkaan tarpeen mukaan, ottaen huomioon tuotannon erityispiirteet.

Olemme ketterä ja huolellinen toimija, ja palvelumme ovat skaalattavissa kilpailukykyisillä hinnoilla niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille.

Haemme lisää voimaa kunnossapitoomme mekaanisesta asentajasta. Haettava henkilö tekee työtä asiakasyrityksissä huoltamassa ja korjaamassa heidän koneitaan. Asiakaskuntamme koostuu laajasti eri teollisuuden aloista aina elintarviketeollisuudesta kemianteollisuuteen. Koneet, joita huolletaan ovat hyvin monenlaisia ja monen ikäisiä. Sinulla olisi hyvä olla riittävä käsitys mekaanisesta asentamisesta ja konepiirustuksista, jotta selviytyisit myös itsenäisesti eri työmaista.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa sinulla on kuitenkin aina esihenkilöiden ja kollegoiden tuki takana. Saat nykyaikaiset välineet työssä suoriutumiseesi. Työssä sinulla on mahdollista vaikuttaa päiviesi sisältöön ja voit niitä tietyissä määrin suunnitella itsenäisesti. Tärkeintä on kuitenkin, että olet halukas oppimaan uutta ja olet aidosti kiinnostunut tekniikasta.

Työllistyt suoraan Simsotec Oy:n kirjoille. Rekrytoinnista vastaa HR Sata Henkilöstötalo ja lisätietoja antaa Teemu Mäkinen HR Sadalta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:teemu.makinen@hrsata.fi