Lähihoitaja, Kuntoutusosasto, Savonlinna, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 2629,61€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kuntoutusosastolle Savonlinnaan sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työsuhde on pääsääntöisesti hengityskonepotilaan hoitoa, mutta osa moniammatillista työyhteisöä. Tehtävään annetaan perehdytys. Lähihoitajan työ on monipuolista, laaja-alaista, kokonaisvaltaista potilastyötä, kuntouttavalla työotteella. Kolmivuorotyö.

Kuntoutusosasto sijaitsee Savonlinnan Sosiaali-ja terveyskeskuksen 3 krs:ssa. Sairaansijoja osastolla on 25 ja osasto on toiminnassa 24/7. Osastolla hoidetaan potilaita kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti. Hoitotiimiin kuuluu hoitajien lisäksi, lääkäri, fysioterapeutit, kotiutushoitaja, sosiaalityöntekijä ja ravitsemusterapeutti.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista., Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/595173/fi_FI