Erikoiskirjastovirkailija, Raahen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Erikoiskirjastovirkailijana tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, osallistuminen digiverstaan toimintaan ja ylläpitoon. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat laitekannan seuranta, asiakkaiden opastaminen kirjaston, verkkopalveluiden ja tarjolla olevien laitteiden käytössä, kokoelmatyötä ja mahdollisesti aineiston kuvailua sekä osallistut lukutaitotyöhön ja tapahtumien järjestämiseen mahdollisuuksien mukaan.

Etsimme aktiivista ja innostavaa tulevaisuuden työntekijää, jolla on hyvät asiakaspalvelutaidot, tieto- ja viestintätekniset taidot, yhteistyökykyä ja halua kehittää kirjaston palveluja yhdessä työyhteisön ja oman tiiminsä kanssa. Erikoiskirjastovirkailija on jäsenenä Aktiivinen kansalainen-tiimissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 60 opintopisteen/35 opintoviikon kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Erikoiskirjastovirkailijan toimi on kokoaikainen ja viikkotyöaika on 36.25 h. Palkka ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta ja toimi täytetään 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kannustavassa ja innostavassa työyhteisössä.

Hakemukset jätetään sähköisesti www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 19.5.2024 klo 23.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/599941/fi_FI