Työmaapäällikkö, Terranor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 26.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimintamme kasvaa ja etsimmekin nyt kehittyvään tiimiimme viheralueiden kunnossapitoon työmaapäällikköä. Vastuullesi kuuluu mm. syksyllä alkavan Vuosaaren alueurakan viheralueiden kunnossapitotyöt.

Työmaapäällikkönä vastaat viheralueiden kunnossapidon kaupunki ja kunta urakoistamme ja sinulla on vastuu työmaahenkilöstön johtamisesta, tehtävien organisoinnista, aikataulutuksesta sekä talouden seurannasta. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä viher- ja ympäristörakentamisen sekä Terranor Oy:n henkilöstön kanssa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelytaitoa, palveluhenkisyyttä, avoimuutta sekä tehokasta tekemistä ja tarkkuutta työssäsi.

Eduksi katsomme:

- Kokemuksen kaupunkiympäristön yleisten viheralueiden kunnossapidosta

- Puutarhurin tai alemman AMK-koulutuksen

- B-ajokortin

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuutta olla mukana kehittämässä toimintaamme

- Vaihtelevat ja erilaiset työpäivät, joiden sisältöön voit itse vaikuttaa

- Kattavan työterveyshuollon

- Hyvät työsuhde-edut: hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuuriedut

Teemme töitä yhdessä, tiimityö ja yhteishenki ovat ratkaisevia tekijöitä menestyksemme kannalta. Monimuotoisuus on yrityksessämme korkealla tasolla alan standardeihin verrattuna. Tavoitteenamme on, että työyhteisössämme koet iloa, kehityt ja menestyt.

Arvomme ovat: Yhdessä, Osaava, Rohkea ja Aito

Terranor Verte Oy on vuonna 2023 perustettu viheralan yritys, jonka palveluihin kuuluvat kattavasti erilaiset viher- ja ympäristörakentamisen sekä hoidon palvelut. Terranor Verte Oy on Terranor Oy:n tytäryhtiö, joka on entinen NCC-konsernin tienhoitoliiketoimintayksikkö. Terranor Group toimii myös Tanskassa sekä Ruotsissa ja on Pohjoismaiden johtava tie- ja väyläverkkojen ylläpitäjä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Ensisijainen toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, mutta voit työskennellä osittain myös etänä. Tehtäväsi edellyttää satunnaista matkustamista eri toimipisteisiimme Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Johanna Kärnä, johanna.karna@terranor.fi arkisin klo 14.00-16.00 puh. 0505600219.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://job.terranor.fi/jobs/4123366-tyomaapaallikko