Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun Turku, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme lastensuojelun sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan Läntiseen lastensuojelun avohuoltoon Turkuun. Työssä on mahdollista aloittaa sinulle sopivana ajankohtana. Meillä on pystytty noudattamaan lastensuojelun asiakasmitoitusta.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijänä toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja vastaat lapsen asiakastyön suunnitelmallisuudesta, päätöksenteosta, tukitoimien järjestämisestä ja muusta lakisääteisestä lastensuojelun avohuollon sosiaalityöstä.

Pidämme tärkeänä yhdessä tekemistä ja hyvän työilmapiirin vaalimista. Yksikkömme työntekijöiden vaihtuvuus on ollut vähäistä ja työyhteisömme ilmapiiri on rento ja työntekijät ammattitaitoisia. Yksikössämme on kaksi moniammatillista tiimiä, joihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja perheohjaajia ja vastaava perheohjaaja. Lisäksi työsi tukenasi ovat perheterapeutti, toimistosihteeri, johtava sosiaalityöntekijä ja lapsiperheiden palvelupäällikkö.

Asiakastyön tukena sinulla on säännöllisesti kokoontuva tiimi, systeeminen tiimi joka toinen viikko, esihenkilön tuki ja juridinen tuki. Lisäksi käytössä on säännöllinen ryhmätyönohjaus, etätyömahdollisuus ja liukuva työaika.

Toivomme, että sinulla on kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa, hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen, myönteinen ja rohkea lähestymistapa. Arvostamme systeemisen työotteen tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-347-24/fi_FI