Puheterapeutti, Valteri-koulu
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valteri-koulu Onerva järjestää esiopetusta sekä perusopetusta kaikilla luokka-asteilla. Lukuvuonna 2024-25 koulussa opiskelee 94 erityisen tuen piirissä olevaa oppilasta, joista osa asuu kouluviikkojen aikana oppilaskodissa. Lisäksi koulussamme on viikoittain tukijaksolla olevia oppilaita.

Opetus ja kuntoutus on järjestetty moniammatillisissa tiimeissä, joissa toimii erityisluokanopettajia, ohjaajia ja kuntoutuksen työntekijöitä. Kuntien perusopetukseen ja varhaiskasvatukseen suuntautuvat ohjauspalvelut ovat olennainen osa monialaisten ammattilaisten arjen työtä.

Puheterapeutit toimivat kuntoutuspäällikön alaisuudessa Valteri Onervan kuntoutuksen sisältöalueella, johon kuuluu 25 kuntoutuksen ja oppilashuollon ammattilaista, mm. puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja ja kommunikaatio-ohjaajia.

Puheterapeuttien tehtävänä on huolehtia sekä koulun vakinaisten että tukijaksolla olevien oppilaiden puheterapiasta ja arvioinnista. Puheterapeutit työskentelevät moniammatillisissa tiimeissä kuntoutuksen, opetuksen ja oppilastuen palveluiden sekä ohjauspalveluiden asiakkaiden kanssa.

Onervassa työskentely tarjoaa puheterapeutille erinomaisen mahdollisuuden tutustua lasten arjessa tapahtuvaan yhteisölliseen kuntoutukseen. Puheterapeutit pääsevät vaikuttamaan oppilaslähtöisen kuntoutuksen suunnitteluun ja toteutukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4702/fi_FI