Henkilökohtainen avustaja, Hänninen Jan
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olen 51-vuotias mies, joka on monessa mukana. Olen Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnassa väitöskirjatutkijana. Väitöstyöni aihe liittyy vahvasti tekoälyyn. Lisäksi olen erilaisissa vammaisjärjestöissä aktiivisena erilaisissa rooleissa, muun muassa puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Lisäksi minulla on avustajakoiraoppilas Fiksu, jota myös koulutan. Minulla on cp-vamma taustalla ja kommunikoinnissa tarvitsen avustajaa tulkitsemaan minun puhetta. Tarvitsen apua kaikissa päivittäisissä toimissa.

Työ on kaksivuorotyötä. Työvuoron kesto on pääsääntöisesti 8 tuntia. Aamuvuoro klo 8-16 ja iltavuoro klo 16-24. Poikkeavista työajoista sovitaan erikseen.

Työ on liikkuvaa. Saattaa tulla 1-4 päivän työreissuja ympäri Suomen. B-ajokortti pakollinen. Minulla on pakettiauto, jolla avustaja ajaa. Ja matkoissa/reissuissa avustajalla on luonnollisesti pitkiä työpäiviä. Olisi eduksi, jos avustajalla olisi ihan aidosti taitoa koirien käsittelyssä ja koirien kohtaamisessa.

Suomen kielen hyvä osaaminen on välttämätön, koska avustaja joutuu tulkitsemaan minun puhetta. Ja englannin kielen taito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janhanni@janhanni.org