Lähihoitaja, sairaanhoitaja, varahenkilöstö Mikke, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Palkkaus: 2629,61€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta (2) lähi- tai sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen resurssi- ja varahenkilöstöyksikköön ikääntyneiden palveluihin Mikkelin alueelle 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Monipuolisten työmahdollisuuksien resurssi- ja varahenkilöstössä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia, jotka työskentelevät ikääntyneiden palveluissa koko Eloisan alueella. Työyksiköt koostuvat asumispalvelujen yksiköistä, kotihoidosta sekä geriatristen osastopalvelujen yksiköistä.

Resurssi- ja varahenkilöstöyksikön lähi- tai sairaanhoitaja sijaistaa äkillisiä poissaoloja, vastaa työvuorossaan oman tehtäväalueen yksikön toteuttamasta hoitotyöstä ja työyksikön toimintavalmiudesta yhdessä muiden ammattiryhmien kanssa. Haemme työntekijää, jolla on vahva ammatillinen osaaminen hoitotyössä, hyvä paineensietokyky ja valmius työskennellä erilaisissa moniammatillisissa toimintaympäristöissä. Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, edellytyksiä liikkuvaan työhön, kykyä tiimityöskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja.

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkokonaisuuden mukavassa työyhteisössä, jossa voi kehittää monipuolisesti ammattitaitoaan ja saada hyvän näköalapaikan hoitotyön eri osa-alueille. Varahenkilöiden työvuorot ovat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja sekä tarvittaessa yövuoroja. Tavoitteena on kehittää entistä parempia toimintamalleja varahenkilöstöön yhteistyössä henkilöstön kanssa.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.
Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään voimassaolevaa ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevän henkilön tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn alkamista yli 3 kk:n palvelussuhteissa (valvontalaki 741/2023 28 §).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598672/fi_FI