Koulunkäynninohjaaja, Jämijärven kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pieni ja lennokas Jämijärvi on noin 1700 asukkaan vireä kunta Pohjois-Satakunnassa. Jämijärvellä on lähes 180 peruskoulun oppilasta. Kunnassa on vuonna 2022 valmistunut koulukeskus, jossa toimii varhaiskasvatus sekä peruskoulu. Koulun tiloissa on myös kuntosali, joka on kunnan työntekijöiden käytössä. Työhyvinvointikyselyn mukaan Pääskyn työntekijät suosittelevat työpaikkaa 100 prosenttisesti.

Haettavana on peruskoulun osa-aikainen hankerahoituksella täytettävä koulunkäynninohjaajan tehtävä ajalle 6.8.24-20.12.24. Tehtävä jatkuu mahdollisesti myös kevätlukukauden 2025.

Koulunkäynninohjaaja työskentelee pääasiassa yleisopetuksen luokissa alakoulussa.

Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyö- ja organisointikykyä, oma-aloitteellisuutta sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työ vaatii jatkuvaa läsnäoloa ja sitoutuneisuutta. Myös kokemus erityislasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytämme 18 vuoden ikää. Koulunkäynninohjaajan pätevyysvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ammattitutkinto tai toisen asteen sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävässä työaika vaihtelee 25 h - 30 h/vko.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävissä on neljän (4) kuukauden koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hannu.anttila@jamijarvi.fi