Lähihoitaja, Kaakon Hoiva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä tiimimme uusin hoitaja? Asiakasmäärämme kasvaessa haussa on kaksi lähihoitajan paikkaa, toinen Kotkan ja toinen Haminan kotihoidon tiimiimme. Kotkassa työskentelemme koko Kotkan alueella ja Haminassa hoitorinkimme toimii Salmenkylän alueella.

Lähihoitajana vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, johon kuuluu perushoito, lääkehoito ja avustaminen arjen päivittäisissä toimissa. Työ on monipuolista ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tukenasi sinulla on tiivis ja moniammatillinen työryhmä ja halutessasi pääset kouluttautumaan lisää työn ohessa.

Työ on liikkuvaa työtä kahdessa vuorossa klo 7-22, joten b-ajokortti on välttämätön. Omaa autoa et tarvitse, sillä käytössä meillä on työautot. Päivät alkavat ja loppuvat toimistolta, Kotkan toimisto sijaitsee Jylpyllä ja Haminan toimisto Itäväylässä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto ja Valviran rekisteröinti. Työssä tarvitaan lääkeluvat ja ne voi tarvittaessa suorittaa meillä heti työsuhteen alussa.

Odotamme sinulta iloista ja positiivista asennetta ja vastuullisuutta. Haluat tehdä työsi hyvin ja koet hoitoalan oikeasti omaksesi ja sinulle tärkeäksi. Asiakkaamme ovat tottuneet huomioivaan ja rauhalliseen työotteeseen ja haluamme tarjota heille parasta mahdollista kotihoitoa. Empaattisuus ja ystävällinen luonne ovat ominaisuuksia joita arvostamme korkealle.

Työnantajana Kaakon Hoiva on joustava ja pääsetkin vaikuttamaan omiin työvuoroihisi ja lomiin hyvin paljon. Omat vuorolistat on mahdollista suunnitella kokonaan itse niin halutessaan. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja lähiesihenkilö on tavoitettavissa työvuorojesi aikana, joten vaikka kentällä työskennellään yksin, niin tuki on aina saatavilla.

Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES G21C, riippuen työkokemuksestasi 2360,84-2665,55 euroa. Myös muut henkilökohtaiset pätevyydet/koulutukset otetaan palkkauksessa huomioon. Jos haluat työskennellä keikkalaisena, tulee sinulle lisäksi lomakorvaus joka kuukausi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv osoitteeseen niina.pasanen@kaakonhoiva.fi. Hakuaika päättyy 19.5.2024 ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työn aloitus on sovittavissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:niina.pasanen@kaakonhoiva.fi