Henkilökohtainen avustaja Haapaniemen Validia-tal, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi merkityksellinen ja arvokas työ sinulle sopivilla työajoilla? Haluaisitko saada työkokemusta hoitoalasta näköalapaikalta? Tule mukaan! Henkilökohtaisena avustajana Validialla pääset osaksi asiakkaidemme arvokkaita tarinoita.

Henkilökohtainen apu on yksikössämme tapahtuvaa avustamista niissä asioissa, joihin henkilö ei itse kykene sairauden tai vamman vuoksi. Avustaminen voi olla harrastuksissa tukemista, yhdessä ulkoilua, asiointiapua tai tapahtumissa käymistä. Toisinaan avustajan tärkeimpänä tehtävänä on olla juttukaverina ja seurana: olla se kiireetön ihminen ihmiselle. Henkilökohtaisen avustajan rooli asiakkaan arjessa on merkittävä, sillä hän tarjoaa mahdollisuuden aktiiviseen ja mielekkääseen arkeen toteuttaen asiakkaan itsemääräämisoikeutta.

Haapaniemen Validia-talo on monialaisen palveluasumisen yksikkö, jossa asuu erityistä tukea tarvitsevia asiakkaitamme. Työn vaativuuden vuoksi avustajalta odotetaan aikaisempaa kokemusta henkilökohtaisen avustajan työstä sekä kokemusta haastavasti käyttäytyvien kohtaamisesta. Sujuva suomen kielen osaaminen on välttämätöntä.

Työskentelet itsenäisesti ja sitoudut sovittuihin käytäntöihin. Avoimella asenteella ja omalla persoonalla pääsee pitkälle! Tässä tehtävässä tuntimäärä hieman vaihtelee, ollen enintään 30 tuntia kuukaudessa. Työajat ovat joustavasti sovittavissa. Työmme sopii niin opiskelijalle kuin muun työn ohella tehtäväksi.

Tarjoamme sinulle
-Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
-Kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa
-Joustavuutta työaikoihin
-Mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön
-Mahdollisuuden tutustua vammaistyöhön ja hoitoalaan
-Perehdytyksen osaamisesi mukaan
-Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen

Odotamme sinulta
-Aitoa kiinnostusta avustamistyötä kohtaan
-Positiivista ja iloista asennetta
-Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi
-Riittävää suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Jätäthän tietosi hakulomakkeen kautta! Hakeminen Validialle on helppoa, riittää, kun kerrot yhteystietosi ja muutamalla sanalla itsestäsi! Lisätietoja tehtävästä kaivatessasi voit olla myös suoraan yhteydessä joni.satta@validia.fi tai puh. 044 765 0396.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4203875-henkilokohtainen-avustaja-haapaniemen-validia-taloon/applications/new