Lähihoitaja, Diakon Palvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko tehdä merkityksellistä hoitotyötä kivassa työporukassa, erilaisten asiakkaiden kodeissa? DiakonKotihoito tarjoaa asiakkailleen monipuolisia hoiva- ja hoitopalveluja, kotisairaanhoitoa, asiointi- ja ulkoiluapua sekä jalkahoitoja. Teemme töitä viikon jokaisena päivänä aamu- ja iltavuoroissa. Erikseen sovittaessa voimme järjestää myös yöhoitoa. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja ihmisen arvostamiseen. Periaatteemme on olla aidosti ja kiireettömästi läsnä asiakkaan luona.

Haemme nyt lähihoitajia kesälomasijaisuuksiin. Työt sijoittuvat kesä-elokuulle. Keikkaluontoista työtä on tarjolla jo toukokuussa. Meillä sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työvuoroihisi ja -aikoihisi. Halutessasi voit tehdä myös osa-aikatyötä, jolloin kesääsi jää enemmän vapaa-aikaa! Odotamme sinulta kykyä asiakkaan aitoon ja lämpimään kohtaamiseen, oma-aloitteisuutta sekä iloista asennetta työhön. Ymmärrät luotettavan asiakaspalvelun merkityksen. Eduksi katsomme kokemuksen vanhustyöstä. Työn hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Edellytämme myös suomen kielen hyvää osaamista.

Meillä pääset tekemään itsenäistä työtä, jossa osaava tiimi on tukenasi! Sloganimme "Jokainen on lähimmäinen" tarkoittaa meille sitä, että haluamme kohdata ja kohdella asiakkaitamme yhtä hyvin kuin läheisiämme. Sama pätee työyhteisöömme. Välitämme tiimimme jäsenistä, kunnioitamme heidän mielipiteitään ja etsimme vastaavasti töihin ihmisiä, jotka välittävät siitä mitä tekevät. Ota yhteyttä! Paikat voidaan täyttää heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Ennen työn aloittamista edellytämme 1.1.2024 voimaan tulleen lain 741/2023 tarkoittaman rikosrekisteriotteen esittämistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:satu.saike@diakon.fi