CNC- Koneistaja, Amiko Tampere Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö uusia tuulia? Oletko metallialan kokenut konkari? Olet kiinnostunut erilaisista ohjelmistoista? Vuorotyö sopii elämäntilanteeseesi? Innokas aloittamaan jotain uutta? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä, lue lisää ja hae heti!

Etsimme asiakkaallemme CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Sastamalaan.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset tekemään monipuolista työtä koneistuksen parissa. Työssä menestyäksesi sinulla on vähintään kone-ja tuotantotekniikan perustutkinto. Eduksesi katsottaan aikasempi kokemus CNC-koneistuksesta, ohjelmoinneista ja asetusten vaihdoista. Voit kuitenkin olla alalle juuri valmistunut, sillä asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi ja saada työssäsi vastuuta.

Olethan motivoitunut ja omaat positiivisen asenteen työntekoon. Tiimityöskentelytaidot, laadusta tinkimätön työote sekä valmius vuorotyöhön ovat edellytyksiä työssä menestymiseen. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle 6 kk:den jälkeen.

Palkkaus Teknologia Tes:n mukaan, maksamme ammattilaiselle ammattilaisen palkan.

Työssä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://amiko.likeit.fi/apply/71873836