Sales & Project Manager / Seaking Oy, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SeaKing on yritys, joka suunnittelee, toimittaa ja asentaa huipputason catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Osaamisemme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseemme ja syvälliseen ymmärrykseen risteilyalusten catering-toiminnoista. Toimitamme viimeisintä teknologiaa sisältäviä laitekokonaisuuksia, jotka räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Keskitymme ratkaisuissamme toimivuuteen, tilankäyttöön, energiankulutukseen, turvallisuuteen ja elinkaarikustannuksiin maksimoidaksemme catering toimintojen tehokkuuden.

Olemme kilpailukykyinen ja luotettava kumppani, joka sijaitsee lähellä omistajia ja telakoita. Meillä on toimintaa Suomessa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja USA:ssa. Tuotantolaitoksemme on Puolassa sekä pieni toimisto ja workshop Yhdysvalloissa, pääkonttorimme on Sveitsissä. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti globaali markkinajohtaja jo yli 30 vuoden ajan. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki tunnetuimmat varustamot ja telakat ympäri maailman.

Lue meistä lisää: www.seaking.net

Oletko kansainvälisen myynnin ja projektihallinnan osaaja? Tunnetko kenties jo entuudestaan laivanrakennusteollisuutta tai poltetta työskennellä sen parissa? Meillä on tarjolla rooli kansainvälisessä toimintaympäristössä alan huippuosaajien parissa. Tukikohtasi on ensi vaiheessa Helsingin Pitäjänmäki, mutta tulevaisuudessa muu sijainti Euroopassa tai Floridan auringossa on vaihtoehto. Tule rakentamaan pitkä ja monipuolinen ura kanssamme, step on board!

Sales & Project Manager, loistoristeilijöiden catering-ratkaisut

Loistoristeilijät sisältävät parhaimmillaan yli 60 catering-tilaa laitteistoineen. Catering -ratkaisuun sisältyy tyypillisesti ruoan säilytykseen, valmistukseen ja käsittelyyn sekä astioiden varastointiin ja pesuun liittyviä tiloja laitteistoineen. Risteilyalan kilpailu ja asiakkaiden muuttuvat vaatimukset edellyttävät uusiin risteilijöihin rakennettavien catering-ratkaisujen ohella myös olemassa olevien ravintoloiden ja baarien catering-tilojen säännöllisiä uudistuksia, muutoksia ja laiteinvestointeja. Me SeaKingillä vastaamme kokonaisvaltaisesti näihin tarpeisiin.

Sales & Project Managerin roolissa tulet keskittymään loistoristeilijöiden catering -tilojen uudistuksiin, muutoksiin ja laitevaihtoihin liittyvään myyntiin ja projektinhallintaan, aina tarpeen määrittelystä asennuksiin ja käyttöönottoihin asti. Tulet vahvistamaan nelihenkistä ns. Refit -tiimiämme, jossa teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme lisäksi SeaKingin USAn toimintojen ja muiden sisäisten sidosryhmien (mm. suunnittelu, tuotanto, uusmyynti ja takuuosasto) ja laitetoimittajiemme sekä asennuskumppaneidemme kanssa. Tunnemme hyvin varustamot ja muutostöihin keskittyneet alueurakoitsijat, myös meidät tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa. Näin ollen työskentelet pääosin olemassa olevien asiakkaidemme kanssa.

Arjen työtehtäviäsi ovat:
- Tarjouspyyntöjen vastaanotto ja analysointi
- Asiakastarpeen tarkempi kartoitus / määrittely joko videoneuvotteluin tai laivaympäristössä
- Tarjousten ja sopimusten laadinta
- Asiakastarpeen ja määrittelyiden esittely suunnitteluosastolle catering-ratkaisun tarkemman suunnittelun mahdollistamiseksi
- Projektin tarvitsemien materiaalien, laitteiden ja asennushenkilöstön tilaaminen sekä SeaKingin tuotannolta että kumppaneilta
- Isoimmissa projekteissa projektisuunnitelmien ja -aikataulun laadinta sekä projektin etenemisen ohjaaminen ja valvonta
- Asennusten ja käyttöönottojen seuranta ja valvonta (osassa projekteissa laivaympäristössä)
- Aktiivinen asiakassuhteen ylläpito ja kehittäminen
- Tiedon välittäminen sisäisille sekä ulkoisille sidosryhmille projektien aikana
- Refit-liiketoiminnan kehittämiseen osallistuminen

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja kokemusta kansainvälisestä myynnistä ja projektityötehtävistä. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemustasi laivanrakennusteollisuudesta tai muun teollisuuden jälkiasennusprojekteista. Sinulla tulee olla hyvät myynti- ja neuvottelutaidot sekä kyky ymmärtää kansainvälisen myynnin luonteenpiirteitä. Myynti- ja asiakastehtävien lisäksi sinulla on kyky ottaa vastuu myydyn ratkaisun projektiohjauksesta ja maaliin saattamisesta, sidosryhmäyhteistyöstä ja ostoista. Toivomme sinulla olevan kyky lukea teknistä dokumentaatiota. Tehtävä edellyttää valmiutta joustaviin työskentelyaikoihin ja matkustusvalmiutta +70 päivää vuodessa. Kansainvälisessä toimintaympäristössä työskentely edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kommunikoit sidosryhmiesi kanssa reippaalla asenteella. Lähestyt työtäsi yrittäjämäisellä asenteella ja olet valmis sitoutumaan tehtävään pitkällä tähtäimellä. Olet tottunut organisoimaan asioita ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon. Langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä. Seuraat teknisen alan kehitystä ja tarjoat aktiivisesti kehitysideoita liiketoimintamme tueksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja osaavan työyhteisön. Meillä on myös hyvät työsuhde-edut, katso listaus alta.

Etuja, joita tarjoamme työntekijöillemme:
- Perustasoa kattavamman työterveyshuollon
- Lounasedun
- Liikunta- ja kulttuuriedun
- Etuja silmälasien hankintaan ja hammashuoltoon
- Muutamia ylimääräisiä palkallisia vapaapäiviä esim. joulun ja arkipyhien yhteydessä
- Henkilöstötapahtumat ja -juhlat

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae tehtävään Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/sales-project-manager/