Aktiiviset seniorit -liikuntahankkeen hankeohjaaj, Malax Kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Maalahden kunnalla on pitkä kokemus eri ikäryhmien liikkumista edistävistä hankkeista. Juuri nyt panostamme 65 vuotta täyttäneisiin kuntalaisiin. Aktiiviset seniorit -hankkeellamme on menossa toinen vuosi kolmesta mahdollisesta. Hankkeen laajuus on yhteensä 2,5 henkilötyövuotta.

Hanketiimimme tarvitsee vahvistusta 1.8.2024 alkaen. Työsuhde on aluksi 31.12.2024 saakka, mutta sen jatkaminen on todennäköistä. Työsuhde on suunniteltu kokoaikaiseksi, mutta osa-aikajärjestelyistä voidaan tarvittaessa keskustella.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen kunnan liikuntaneuvonnassa, ohjatun ryhmätoiminnan pitäminen sekä hankkeen puitteissa toteutettavien retkien, luentojen ja tapahtumien järjestäminen. Etsimämme henkilö innostaa ikäihmisiä liikkumaan ja huolehtimaan terveellisestä elämäntavasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus ja/tai kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on mielellään henkilökohtaisen valmennuksen tai liikunnanohjaajan koulutus tai vastaava. Työ edellyttää ruotsin kielen hyvää ymmärtämisen, puhumisen ja kirjoittamisen taitoa sekä suomen kielen hyvää ymmärtämisen ja puhumisen taitoa ja tyydyttävää kirjoittamisen taitoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598096/fi_FI