Kokki, Antell Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme elokuussa avattavaan lounasravintolaamme reipasta, kehittymishaluista, erinomaiset työyhteistyötaidot omaavaa ja herkullista ruokaa valmistavaa Kokkia. Työtehtäviisi kuuluvat mm. lounasruuan valmistaminen, vitriini- ja kokoustuotteiden valmistaminen, omavalvontaa, astiahuoltoa, ja muut keittiön yleiset tehtävät. Huolehdit ruoan laadusta, raaka-ainekäytöstä, ja osallistut raaka-ainetilauksiin.

Toivomme, että sinulla tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta vastaavista monipuolisista tehtävistä. Olet iloinen, energinen ja idearikas ravintola-alan moniosaaja, ja rakastat hyvänmakuista ja kaunista ruokaa. Haluat jatkuvasti kehittyä tehtävissäsi ja intohimonasi on valmistaa ruokaa isolla sydämellä. Toimit osana osaavaa tiimiämme, mutta pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat organisoida työt tehokkaasti. Osaat mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän, ja saat tueksesi lämminhenkisen ja välittävän työyhteisön. Innostumme teknologioista, jotka auttavat arjessamme, joten saat ammattitaitosi rinnalle myös nykyaikaiset työkalut. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään ammattitaitoasi.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

- monipuolisen päivätyön herkullisia makunautintoja hakevien asiakkaiden parissa
- osaamisen ja tehtävänmukaisen palkan, palkitsemme myös onnistumisista
- liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hierontaedun
- lakisääteistä laajemman työterveyshuollon 24/7
- työvaatteet ja työkenkätuen
- mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö, yhteystiedot löydät ilmoituksen alaosasta.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Antell tekee aidosti hyvää! Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 60:ssä lounas- ja henkilöstöravintolassa ympäri Suomen. Arjen iloisten lounashetkien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ihania makuja ja elämyksiä kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa. Haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaidemme hyvinvointia. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista.

Löydät meidät somesta

- https://www.facebook.com/antellsuomi
- https://www.instagram.com/antellsuomi
- http://www.linkedin.com/company/antell
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://antell.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=299&jbid=8#login_form