LVI-asiantuntija / LVI-valvoja, Tampereen Tilapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tampereen Tilapalvelut Oy tuottaa rakennushankepalveluja ja kiinteistöjen ylläpitopalveluja. Suurin asiakkaamme on Tampereen kaupunki ja toimialueemme on Pirkanmaa. Meillä työskentelee 240 ammattilaista.

Huolehdimme kiinteistöistä koko niiden elinkaaren ajan. Ylläpidossamme on lähes 1000 julkisrakennusta kouluista vapaa-aikatiloihin ja arvokohteista tavanomaisiin toimitiloihin.

LVI-ASIANTUNTIJA / LVI-VALVOJA

LVI-töiden asiantuntija/valvoja osallistuu hankkeiden suunnittelun ohjaukseen ja rakennuttamiseen, valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista LVI-töiden toteutusta, suorittaa vastaanottovaiheen tarkastukset sekä huolehtii takuuaikaisista velvoitteista. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä hankkeen projektipäällikön, asiantuntijoiden ja muiden valvojien kanssa.

Odotamme hakijalta kokonaisuuksien hallintakykyä, reipasta ja vastuuntuntoista asennetta, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä.

Edellytämme soveltuvaa talonrakennusalan tutkintoa, esim. talotekniikkainsinööri tai -teknikko. Tehtävässä on eduksi aikaisempi työkokemus LVI-töiden asiantuntija- ja valvontatehtävistä sekä LVI-alan suunnittelu- ja urakointikokemus. Myös rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemus, suoritetut pätevyydet (esim. FISE), alan täydennyskoulutukset, yleisten sopimusehtojen ja julkisen hankintamenettelyn tuntemus, Microsoft 365 -sovellusten hallinta sekä hyvät vuorovaikutustaidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia tehtäviä, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja kattavat henkilöstöedut; lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, laaja työterveyshuolto, vakuutuskassan korvaukset (mm. hammashuollosta, hieronnasta ja silmälasihankinnoista), laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työntekijöiden liikuntavuorot ja työsuhdepyörä.

Työntekoon tuovat joustavuutta liukuva työaika ja hybridityömalli. Tehtävä on vakituinen.

Lue lisää ja hae paikkaa: https://tampereentilapalvelut.fi/avoimet-tyopaikat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/lvi-asiantuntija-valvoja/8RbEjW