Varastonhoitaja (Turku), Contio Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Palkkaus: 2500-2900€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Turkuun varastonhoitajaa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään arkisin ma-pe päivävuorossa klo 7:00-15:30 eli työtunteja 40h/vk. Tehtäväkenttä on monipuolinen, ja tehtävään haetaan oma-aloitteista ja itsenäistä henkilöä, jolla on usean vuoden kokemus varaston kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Lisäksi eduksi katsotaan työkokemus laivateollisuuden parista ja monipuolinen ymmärrys laivateollisuuden tarpeista ja tehtävistä (esim. hitsaus).

Toivomme sinulta

- olet logistiikan ammattilainen
- sinulla on jo monipuolista työkokemusta erilaisista varastotehtävistä
- olet tarkka ja huolellinen, osaat hallita kokonaisuuksia, mutta tarkka yksityiskohdissa
- eduksi katsotaan metallialan ja laivateollisuuden tekninen osaaminen ja esim. erilaisten työkalujen ja materiaalien tuntemus
- hyvät IT-taidot on oltava ja muu järjestelmien hallinta
- englanninkielen hallinta oltava kuosissa
- trukin käsittelutaidon tulee olla riittävä (vastapainotrukki)

Työtehtävät

Työtehtäväsi on toimia kokonaisvaltaisena varastonhoitajana. Työ sisältää varaston ylläpidon ja hallinnoinnin, materiaalien tilaamista, lähtevän tavaran tarkastamista ja lähettämistä, tietojärjestelmien käyttöä ja jonkin verran trukilla ajamista. Yritys tuottaa pääasiassa ohutlevytuotteita, joten metallialan tuntemus on suuri etu. Työssä mahdollisuus tehdä ylitöitä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan kilpailukykyisen palkkauksen. Palkkahaarukka on tässä tehtävässä 2500-2900e/kk, joka määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan. Liitä työhakemukseen palkkatoiveesi. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja palkkatoiveesi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja aloitamme puhelinhaastattelukierroksen jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 12-13) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varastonhoitaja-turku/Zq1G72