Ohjaaja kesäksi, VillaVantaa, Hoivatie Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hoiva on vahvoja varten.
Vahva tunnistaa yhteisen ihmisyyden. Antaa muiden ja itsensä löytää voimansa ja ilonsa. Heittäytyä elämään koko sydämellä.
Tunnistatko itsesi? Tuo vahvuutesi osaksi VillaVantaan tiimiämme!
Työt alkavat kesälomakauden 2024 alkaessa sopimuksen mukaan. Työsuhteiden kestot vaihtelevat tarpeen ja omien toiveidesi mukaan.
Olet sitten kokenut sote-alan ammattilainen tai kasvamassa sellaiseksi, tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä. Työmme on vastuullista ja ajoittain haastavaa, mutta sitäkin antoisampaa ja palkitsevaa. Lähdetkö mukaan?
Me tarjotaan sinulle laadukas perehdytys ja ohjaus työhön. Osaavan ja kokeneen työyhteisön voimin saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Palamme myös halusta kuulla sinulta uusia oivalluksia ja oppeja yksikköömme.
Uskomme, että viihdyt meillä! Viime vuoden kesäsijainen kertoi kokemuksistaan näin:"Olen ollut erittäin tyytyväinen kesätyökokemukseeni. Hoivatiellä työskentely on ollut todella mukavaa. Työkaverit ovat ottaneet todella hyvin vastaan ja tuntuu, että olen sopeutunut työyhteisöön hyvin. Lisäksi asukkaat ovat olleet mukavia ja olen onnistunut tutustumaan heihin hyvin. Kaiken kaikkiaan kesä on mennyt todella nopeasti ja mukavasti! :)"
Ohjaajana tuet, ohjaat ja autat asiakkaitamme päivittäisissä arjen toiminnoissa sekä heille itselleen tärkeiden asioiden toteuttamisessa. Työsi lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen sekä osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden tukeminen.
VillaVantaa on koti vahvaa tukea ja ohjausta tarvitseville aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.
Tarjoamme sinulle:- mahdollisuuden päästä työskentelemään mahtavan työporukan kanssa- monipuolista ja vastuullista työtä moniammatillisen tiimin tukemana- mukavan, osaavan ja kokeneen työyhteisön tuen- hyvinvointia edistävät kattavat henkilöstöedut (esimerkiksi Epassi Flex 250 €/v)- työyhteisörahaston tiimeittäin/yksiköittäin omiin henkilöstötapahtumiin- kattavan työterveyshuollon- työsuhdepyöräedun
Toivomme sinulta:- sosiaali- tai terveysalan perus- tai AMK-tutkintoa- vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista, reipasta ja itsenäistä asennetta huumorintajua unohtamatta!- lämmintä, kunnioittavaa ja sitoutunutta työotetta
Tutustu yksikköön verkkosivuillamme ja arkeemme Instagramissa! Löydät Hoivatien hashtageilla #hoivatie #lähelläihmistä.
Kiinnostuitko tai heräsikö sinulla kysyttävää? Tässä muutamia muistettavia asioita: - Tehtävät ovat määräaikaisia ja ajankohdat ovat sovittavissa.- Ohjaajan työ on 3-vuorotyötä.- Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.5.2024.- Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.- Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.
Soita tai laita viestiä, niin jutellaan tarkemmin! Lisätietoja:Yksikön johtaja Jenni Takkunen, p. 044 7341 694, jenni.takkunen@hoivatie.fi2.5.2024 alkaen sähköpostitse tiimivastaavalta Mehmet.Kasap@hoivatie.fi.
Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.
Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää Rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä.Miksi Hoivatie?
Hoivatie on yhteiskunnallinen yritys ja yksi Suomen suurimmista kotimaisesti omistetuista sosiaalialan yrityksistä. Tapamme toimia pohjautuu Hoivatien arvoihin, perustehtävään, strategiaan, ja teemme joka päivä työmme vastuullisesti sen mukaisesti. Hyvinvoiva, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö on menestystekijämme. Rakennamme erinomaista työntekijäkokemusta positiivisella johtamisella, dialogisuudella ja osaamisen kehittämisellä. Ymmärrämme asiakkaidemme odotukset ja tarpeet, ja tehtävämme on turvata hyvän elämän edellytykset jokaiselle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hoivatie.fi/fi/avoimet_tyopaikat/haemme_nyt/?rmpage=job&rmjob=675&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol