Sähköautomaatioasentaja, Radiki Oy, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähköautomaatioasentaja kunnossapitoon - Radiki Oy

Radiki Oy on toiminut teollisuuden automatisoinnin parissa jo vuodesta 1984. Palvelemme asiakkaitamme lisäksi teollisuusautomaation kunnossapidon ja sähkönjakeluverkkoon liittyvien toimintojen parissa. Olemme kokeneita ammattilaisia ja toteuttamiamme sovelluksia on satoja ympäri Suomen.

Etsimme nyt sähköautomaatioasentajaa Kolhoon. Työtehtäviisi kuuluu tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpito, korjaukset, ennakkohuolto ja koneautomaatioon liittyvät muutostyöt sekä kiinteistön sähkötyöt. Työskentelet päivävuorossa. Odotamme sinulta sähköautomaatioasentajan koulutusta ja vähintään vuoden kokemusta sähköasennuksista sekä itsenäistä työskentelyotetta. Kunnossapidon tietojärjestelmien käyttökokemus ja perustason IT-taidot ovat plussaa. Englannin kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle:

- Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän

- Turvallisen työympäristön

- Hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen sekä kokeneen tiimin tuen

- Mahdollisuuden oppia ja kehittyä urallasi

- Kilpailukykyisen palkan

- Vakituisen työsuhteen

Rekrytoinnissa apuna toimii Barona ja työsopimus solmitaan suoraan Radiki Oy:n kanssa toistaiseksi voimassa olevana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Henkilöstökonsultti Lari Nikkanen 0503717307.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/662b8ffcc3f539001d94efc6