Koulusihteeri, Kiuruveden kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 14.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Koulusihteeri hoitaa monipuolisesti oppilashallintoon liittyviä tehtäviä. Hänen tehtäväänsä kuuluvat myös koulun talouteen liittyvät työt, kuten laskujen käsittely. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa ovat tärkeitä hyvät tietotekniset taidot (Populus, Primus, Koski, taloushallinto-ohjelmat) ja kyky omaksua helposti uusia tietojärjestelmiä. Työhön kuuluu oppilaiden ja henkilöstön opastusta, tiedonhallintaa, arkistointia sekä talous- ja henkilöstöhallinnon toimistotehtäviä. Tehtävässä tarvitaan myös oma-aloitteisuutta, joustavuutta, järjestelmällisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Aikaisempi työkokomus kouluhallinnosta on tehtävässä eduksi.

Koulusihteeri työskentelee tiiviissä yhteistyössä yläkoulun rehtorin, opettajien, oppilaiden, koulun muun henkilöstön sekä Kiuruveden muiden koulujen koulusihteerien ja rehtoreiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävään valitun on toimitettava lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/555286/fi_FI