Varhaiskasvatuksen avustaja (5 paikkaa), Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko iloinen ja positiivinen sekä valmis oppimaan uutta ja tarttumaan haasteisiin? Oletko kiinnostunut lapsen kasvun ja oppimisen tukemisesta? Meillä on työ juuri sinulle.
Etsimme varhaiskasvatuksen avustajia, yhteensä viittä, vakituiseen työsuhteeseen Idänpään päiväkodin integroituun ryhmään ja Lammin sekä Liivuoren päiväkoteihin 1.8.2024 alkaen.

Avustajana toimit lapsiryhmässä, jossa on tukea tarvitsevia lapsia. Olet tiimin jäsenenä mukana toteuttamassa laadukasta varhaiskasvatusta ja mahdollistamassa lapsen tuen toteutumisen. Työsi tavoitteena on edistää lapsen osallisuutta, omatoimisuutta ja myönteisen itsetunnon kehittymistä sekä tukea lapsen vertaissuhteiden muodostumista. Keskeinen tehtäväsi on lasten ohjaus, kasvatus ja kuntouttava arki kasvattajatiimin kanssa yhdessä sovittujen tavoitteiden ja menetelmien mukaisesti. Työssäsi tärkeää on oman tiimin lisäksi yhteistyö huoltajien ja moniammatillisen verkoston kanssa.
Avustajan työn sisältö vaihtelee lasten tuen tarpeiden mukaisesti sekä avustajat sijoittuvat vuosittain eri päiväkoteihin kulloisenkin tarpeen mukaan.

Hämeenlinnan kaupungilla saat ison työnantajan monipuoliset edut sekä innovatiivisen osaamisen kehittämisen. Panostamme työntekijöihimme laadukkaalla henkilöstöjohtamisella sekä painottamalla työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Tarjoamme laadukkaita täydennyskoulutuksia ja mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.
Terveystalosta ostettavat työterveyspalvelumme laajentuivat 1.1.2024 kattamaan ennaltaehkäisevien terveyspalvelujen lisäksi myös yleislääkäritasoisia sairaanhoidon palveluita. Kaupungin työntekijänä saat lisäksi monia etuuksia mm. alennuksia kulttuuripalveluista sekä monista urheilu- ja liikuntapaikoista.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.5.2024 klo 23:59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä päiväkodin johtaja Maaret Aroseen puhelimitse: 050-509 15 88 tai sähköpostitse: maaret.aronen@hmledu.fi

Tehtävän kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuksen avustajan pätevyys. Arvostamme joustavuutta sekä kykyä omaksua tietoa erilaisista tuen tarpeista ja niihin vastaamisesta. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja hakuaika on 26.4.-9.5.2024. Hakuaika päättyy 9.5.2024 klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-varhaiskasvatus.jobilla.com/bh82w-varhaiskasvatuksen-avustaja?locale=fi-FI