Tarjoilija Ravintola Ainoaan, kesätyö, Worker Kainuu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintola Ainoa sijaitsee Hotel Aateli Hillsiden yhteydessä kauniissa Vuokatin maisemissa. Tunnelmallisessa ravintolasalissa hyvän ruoan ystävät pääsevät nautiskelemaan ainutkertaisia kainuulaisia makuja. Herkullisia ruokia on mahdollista nauttia ravintolan lisäksi catering-palveluna. Ravintola palvelee hotelliasiakkaiden lisäksi myös alueen asukkaita ja matkailijoita.

Haemme nyt tarjoilijaa Hotel Aateli Hillsiden Ravintola Ainoaan kesän ajaksi.

Tarjolla on kokoaikainen työ (tuntimäärä minimissään 90h/3 viikkoa) ja töitä tehdään pääsääntöisesti iltavuorossa klo 14-22. Välillä on mahdollista tehdä myös aamupalavuoroja klo 8-14. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa ti-la väliselle ajalle, välillä myös su-ma. Työt alkavat toukokuun loppupuolella ja kestävät elokuun loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo kokemusta ravintolasalissa työskentelystä. Kykenet itsenäiseen ja monipuoliseen työhön, ja olet valmis työskentelemään iltapainotteisesti kesäkauden ajan.

TARJOAMME SINULLE:

osaamisesi ja kokemuksesi mukaisen palkan (esitäthän palkkatoiveen hakemuksessa)
      kokoaikaisen työn
      monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
      mahtavan työporukan
      oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa

TYÖSSÄ VAADITAAN:

kykyä itsenäiseen työhön
      kokemusta tarjoilijan työstä ja/tai alan koulutus
      paineensietokykyä
      valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Kainuun alueen työmahdollisuuksista saat arkisin Terhiltä 050 544 6533, sähköpostilla terhi.karresmaa@worker.fi, Nooralta 050 330 0113, sähköpostilla noora.ollila@worker.fi tai Markukselta 050 587 0484, sähköpostilla markus.kilpelainen@worker.fi.

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/61959173