Varhaiskasvatuksen hoitaja Pilke Ketunpoika, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Palkkaus: 2268,48€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tositarkoituksella riemukkaaseen yhteisöömme varhaiskasvatuksen hoitajaa!

Oletko kokenut konkari tai alan vasta-alkaja? Olisitko juuri sinä sopiva täydentämään ammattitaitoista ja iloista työyhteisöämme?

Meillä musiikkipäiväkoti Pilke Ketunpojassa soitto soi ja laulu raikaa. Päiväkodin arkea sävyttää musiikin monipuolinen hyödyntäminen ja yhdessä tekeminen. Meille on tärkeää lämmin vuorovaikutus ja lasten osallisuus - arjen huumoria unohtamatta. Musiikkipainotuksen toteuttamiseen on tarjolla tukea, sillä talosta löytyy vankkaa musiikkiosaamista jo ennestään ja musiikkikoulutuksia järjestetään tasaisin väliajoin. Musiikki on rajaton riemun lähde niin lapsille kuin aikuisille!

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Pilkkeen päiväkodeissa työt on jaettu lasten kanssa toimivien ammattilaisten kesken niin, että kaikilla on aikaa keskittyä omaan työhönsä ja tehdä se niin hyvin kuin mahdollista. Varhaiskasvatuksen hoitajana pääset yhdessä tiimisi kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri oman ryhmänne näköistä arkea. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Me arvostamme osaavia varhaiskasvattajiamme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja.

Pilke päiväkodit on varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa valtakunnallisesti tarjoava työnantaja. Lue lisää Lempeyden voimalla tehdään ihmeitä - Pilke päiväkodit Oy (pilkepaivakodit.fi)

Määräaikainen työsuhde alkaa elokuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lastenohjaaja tai lähihoitaja sisältäen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman), tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja ja päivähoitaja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 SS:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Tervetuloa Ketunpoikaan! Olisi ilo saada sinut loistamaan juuri meidän joukossamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-hoitaja-pilke-ketunpoika/DoBPdX