Nostolaitetarkastaja, Workway Oy / HR Sata Henkilöstötalo
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 25.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Simsotec on pääosin Satakunnassa ja Pirkanmaalla palveleva teollisuuden kunnossapidon joustava ja luotettava asiantuntija.
Simsotecin kunnossapitopalvelut kattavat mm. työstökoneiden huollot ja korjaukset, erilaisten koneiden ja laitteiden ennakoivan kunnossapidon sekä nostureiden tarkastukset. Räätälöimme palvelupaketin asiakkaan tarpeen mukaan, ottaen huomioon tuotannon erityispiirteet.

Olemme ketterä ja huolellinen toimija, ja palvelumme ovat skaalattavissa kilpailukykyisillä hinnoilla niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille.

Haemme osaavaan ja ammattitaiseen henkilöstöömme lisävoimaa nosturitarkastuksiin. Työskentelyalueesi on Porin talousalue. Työtehtäviisi kuuluvat yli 500kg nostolaitteiden tarkastukset lain- ja viranomaismääräysten mukaisesti. Asiakkuuksia meillä on monilta eri aloilta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu ajoittain myös erilaiset nostolaitteiden korjaukset. Nämä viat ovat useimmiten sähköisiä, joten toivommekin sinulta sähköalan koulutustaustaa.

Lisäksi toivomme hakijalta yli kahden vuoden kokemusta nostolaitteiden korjauksista jotta sinulle on mahdollista hakea sertifikaattia tarkastuksiin mikäli sinulla ei sellaista vielä ole. Työ edellyttää tietynlaista joustoa ja töitä tehdään työaikapankkijärjestelmällä. Joskus päivät venyvät ja joskus pidetään vapaita työaikapankista.

Meillä on tarjota sinulle ketterä ja nopea organisaatio, jonka kanssa on helppoa sopia asioista. Palkan lisäksi meillä on erilaisia etuja sekä hyvä työterveyshuolto yksityisellä sektorilla järjestettynä. Olemme valmiita panostamaan työntekijöihimme ja tarjoamma tasaisesti mahdollisuuksia koulutuksiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hrsata.fi/tyonhakijoille/avoimet-tyopaikat/#/tyopaikka/1245