Palvelusihteerin virka, Nokian kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työhön sisältyy mm. varhaiskasvatuksen palveluohjausta, asiakasmaksun määrittämistä, maksu- ja palvelusetelipäätösten tekemistä ja asiakaslaskutusta. Palveluohjauksen ja asiakaslaskutuksen ammattilaisena vastaat varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta yhdessä palveluohjaajan kanssa sekä asiakaslaskutuksen sujuvuudesta ja oikeellisuudesta. Teet yhteistyötä huoltajien sekä muiden ammattilaisten kanssa.

Työtehtävien menestyksellinen hoito edellyttää:

-tarkkaa ja itsenäistä työotetta
-hyviä vuorovaikutustaitoja
-paineensietokykyä
-suunnitelmallisuutta
-digitaalisia taitoja ja uusien järjestelmien omaksumista pääkäyttäjäroolissa

Tehtävään valittavalta edellytetään aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatuksen asiakaslaskutuksesta sekä eVaka- ja Effica-järjestelmien osaamista. Katsomme eduksi englannin kielen taidon asiakaspalvelutilanteissa.

Odotamme sinulta intoa kehittää työtäsi ja halua tehdä monipuolisia työtehtäviä, joihin kuuluu sekä rutiineja että kehittämistyötä. Meillä voit joustavasti tehdä työtä toimistolla ja etänä, hybridityön mahdollisuuksia hyödyntäen.

Kelpoisuusvaatimuksen tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Haastatteluun kutsuttavia pyydetään tuomaan haastattelutilaisuuteen kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaika toimistosihteerin tehtävässä on 36,25 h/vko. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Nokian kaupunki tunnetaan koulutusmyönteisyydestä ja kehittävästä työotteesta. Olemme UNICEF:n lapsiystävällinen kunta ja edistämme toiminnassamme lasten oikeuksien toteutumista.

Hyvinvointiasi tukevat Terveystalon työterveyspalvelut sekä liikunta- kulttuuri- ja hierontaetu (Smartum).

Sivistyspalvelut vastaavat nokialaisten lasten ja nuorten varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä ja vapaa-ajan palveluista kaiken ikäisille kaupunkilaisille. Haluamme korostaa palveluissamme laatua, kehitysmyönteisyyttä ja ajassa elämistä. Palveluillamme on merkittävä vaikutus nokialaisten hyvinvointiin ja Nokian elinvoimaan.

Toivomme, että mahdollisimman pian olisit osa työyhteisöämme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/599748/fi_FI