Kesätyöt ikääntyneiden palvelukodeissa, Lappeenrannan palvelukeskussäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelukodeissa eletään kodinomaista, aktiivista arkea! Työ pitää sisällään asukkaiden ohjaamista, tukemista ja avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa heidän omia voimavarojaan tukien. Meillä on käytössä tiimimalli ja esihenkilö sekä tiimivastaava ovat työntekijöiden tukena ja apuna. Odotamme kesätyöntekijältä positiivista asennetta sekä kiinnostusta ja innostusta vanhustyöhön.

Palvelukotimme sijaitsevat Lappeenrannan keskustan, Lauritsalan ja Joutsenon alueilla. Palkkaamme työntekijöitä kesäksi eripituisiin sijaisuuksiin lähihoitajan ja hoitoapulaisen tehtäviin. Sijaisuudet ajoittuvat touko- ja syyskuun väliselle ajalle. Kerro rohkeasti missä kohtaa olisit käytettävissä!

Edellytämme Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vaatimusten mukaista, voimassa olevaa lääkelupaa. Lääkeluvan voi suorittaa myös meillä, jolloin sen suorittaminen kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin ennen kesätyön alkua. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Palvelukeskussäätiö on savuton työpaikka.

Laita hakemusta tulemaan, jos kesätyöhaku on kohdallasi vielä ajankohtainen! Lisätietoja saat kaikkien palvelukotien johtajilta. Yhteystiedot löytyvät: https://www.lprpalvelukeskussaatio.fi/saatio/toimisto-ja-palvelukotien-johtajat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kirsi.laakso@lprpalvelukeskussaatio.fi