Sairaanhoitaja etätyöhön, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kokoaikaista sairaanhoitajaa ETÄTYÖHÖN Terveyskeskus Mehiläinen Jyväskylän asemille (Korpilahti, Säynätsalo, Tikkakoski) määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etätyötä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä.

Työ on määräaikainen ja töiden alustava kesto on 31.12.2024 asti, mutta määräaikaisuuden kestosta on mahdollista neuvotella elämäntilanteen mukaan.

Työssäsi teet sairaanhoitajan puhelintyötä osana moniammatillista tiimiä. Työhön sisältyy terveyskeskusasiakkaiden hoidon tarpeen arviointia ja -ratkaisua, potilasohjausta ja ajanvarausta puhelimitse ja chat-alustalla. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Työssäsi tarvitset kykyä hallita useita tietojärjestelmiä sujuvasti samanaikaisesti. Lisäksi tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta ja tiimihenkeä.

Alkuperehdytys (2 viikkoa) tapahtuu Korpilahden terveysasemalla. Etätyöhön siirtymisen jälkeen sinulla on päivittäin vahva tiimin tuki arjessa ja mahdollisuus työskentelyyn myös terveysasemalta käsin. Etätyöskentelyyn tarvittavat laitteet saat työnantajalta.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen työnkuvan sekä osaavan ja iloisen työyhteisön. Pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä, yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Palkkaus Yksityisen terveyspalvelualan TES palkkaluokka VR4

Kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet Tuemme henkilöstöä osaamisen kehittämiseen tarjoamalla mm. mahdollisuuksia osallistua erilaisiin koulutuksiin.

Joustavan työnantajan Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja kehittämistä. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa yksikön toimintaan.

Laadukkaat työterveyshuollon palvelut Lakisääteisen työterveyden lisäksi saat Mehiläisenä käyttöösi mm. maksuttoman 24/7 digiklinikan palvelut.

Liikunta- ja hyvinvointiedut Mehiläinen tarjoaa mm. liikunta-, kulttuuri-, hammashoito- ja hieronta- etuutta 200 euroa vuodessa.

Kattavat mobiiliedut Mehiläisenä saat käyttöösi yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja esim. useista liikuntapaikoista, hotelliketjuilta ja laivayhtiöistä.

Hae tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 19.5 mennessä!

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tuija Martiskainen
Vastaava sairaanhoitaja
tuija.martiskainen@mehilainen.fi
puh. 040 3523 710

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/mehilainen_careers/job/Jyvskyl-Virastokuja/Sairaanhoitaja-ettyhn-Mehilisen-Jyvskyln-terveysasemille_R0030405