Perhetyöntekijä Jyväskylään, Neljä Astetta Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä Neljällä Asteella on lastensuojelun avohuollon töitä tarjolla motivoituneelle sosiaalialan ammattilaiselle! Haluaisitko olla osaltasi parantamassa perheiden ja lasten sekä nuorten hyvinvointia? Haemme lastensuojelun avohuoltoon perhetyöntekijää Keski-Suomen alueelle Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen. Työtä riittää kokoaikaisesti, mutta huomioimme myös osa-aikaisuudesta kiinnostuneet.

Perhetyöntekijänä työskentelet luontevasti lapsiperheiden kotona ja lähiympäristöissä, tukien perheiden voimavaroja arjen keskellä. Sinulla on positiivinen ja asiakkaita kunnioittava asenne työssäsi, mutta säilytät kuitenkin vahvan ammatillisen otteen tekemisessäsi. Tiivis verkostoyhteistyö on osa työnkuvaa ja se sujuu sinulta ongelmitta eri yhteistyötahojen kanssa.

Tässä työssä persoona korostuu ja toivommekin sinulta, että olet ulospäinsuuntautunut ja toiminnallinen tyyppi, joka nauttii niin itsenäisestä työstä, kuin työkavereiden tuesta ja olkapäätä löytyy myös sinulta päin. Etsimme tiimimme motivoitunutta sosiaalialan ammattilaista, jolla on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto (esim. sosionomi) sekä vähintään 2 vuotta kokemusta lastensuojelusta.

Pääset suunnittelemaan itsenäisesti ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti työaikasi arkisin klo 8-21 välille ja olet myös valmis silloin tällöin viikonlopputyöhön. Työtä tehdään Keski-Suomen alueella, jolloin ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät.

Noudatamme Yksityisen Sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja ennen tehtävän vastaanottamista hakijan tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi). Palkka on G24-G26. Koeaika on 6kk.

Hakuaika päättyy 12.5.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tutustu meihin urasivuillamme (https://ura.4astetta.fi/) ja nettisivuillamme (https://4astetta.fi/) sekä somessa Facebookissa (https://www.facebook.com/4astetta/)!

Mikäli tunnistit paikan omaksesi ja haluat osaksi tiimiämme tekemään aidosti vaikuttavaa lastensuojelua, pistä kipin kapin hakemusta tulemaan - otamme sinut vastaan avosylin! Lisätietoja työpaikasta saat Keski-Suomen alueen palvelupäällikkö Satu Jokilehdolta sähköpostitse satu.jokilehto(a)4astetta.fi (mailto:satu.jokilehto@4astetta.fi)tai puhelimitse 050 598 6595 (tel:+358505986595).

Olemme ihmisen kokoinen työyhteisö, jossa jokainen on tärkeä

Tarjoamme sinulle innovatiivisen ja moniammatillisen työyhteisön sekä työsuhde-etuina mm. ePassin ja laajan työterveyden (sis. työkykyvakuutus). Työskentelyprosessimme ovat vahvasti tuettuja ja työllä on vankka viitekehys. Panostamme aktiivisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja yrityksemme työtyytyväisyys on korkealla tasolla.

Toimintamme perustana vaikuttavat vahvat arvot sekä sitoutuminen lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä yhteisen elämän tukemiseen erilaisissa kriisitilanteissa ja elämän haasteissa. Työmme on tutkitusti vaikuttavaa ja teemme jatkuvaa kehitystyötä. Olemme mm. tuoneet virtuaalitodellisuuden lastensuojelun kentälle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.4astetta.fi/jobs/4171018-perhetyontekija-jyvaskylaan