Rukan päiväkodin johtaja, Kuusamon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tilaa hengittää - Sua kutsuu Kuusamo

Ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä monipuolisten palveluiden Koillis-Suomen talousalueen elinvoimainen kaupunkikeskus. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvinvointia tukeva arjen sujuvuus ja turvallisuus, yhteisöllisyys, osaamisen jatkuva kehittäminen ja vastuulliset valinnat.

Haemme PÄIVÄKODIN JOHTAJAA RUKALLE

Haemme Kuusamon kaupungin kasvatus- ja sivistystoimialan varhaiskasvatuspalvelujen tulosalueelle päiväkodin johtajaa Rukan päiväkotiin 1.8.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Päiväkodin johtajana vastaat oman yksikkösi palvelukokonaisuudesta sekä osallistut lapsiryhmätyöskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 31§) mukaisesti varhaiskasvatuksen opettajan (26§) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27§) kelpoisuus. Lisäksi tehtävään vaaditaan vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto ja riittävä johtamistaito. Kuitenkin huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (74§ ja 75§) mukaiset hakijat.

Lisäksi edellytetään käytännön tietoa ja taitoa varhaiskasvatusyksikön päivittäisestä toiminnasta, aiempaa työkokemusta varhaiskasvatuksessa, kykyä seurata yksikön taloutta, oma-aloitteista toimintaa kehittävää vuorovaikutuksellista työotetta ja taitoa moniammatilliseen yhteistyöhön.

Eduksi luetaan kokemus eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Virassa noudatetaan OVTES:n mukaista koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 591977. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 KUUSAMO. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kuusamon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen henkilökuntaetuna paikkakunnan liikunta- ja kulttuuripalveluja. Kehitämme henkilöstön osaamista ja käytössä on liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön tehtävänkuvan niin salliessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/591977/fi_FI