Erityisopettaja TELMA-koulutukseen Turkuun, Ammattiopisto Spesia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ammatillisena erityisoppilaitoksena tehtävänämme on vahvistaa ja rikastuttaa yksilön ja yhteiskunnan tulevaisuutta. Meillä opinnot suunnitellaan yksilöllisesti, tekeminen on käytännönläheistä ja ryhmät ovat pieniä, minkä kautta meillä syntyy hienoja tarinoita kasvamisesta. Ammattitaitoinen ja osaava moniammatillinen henkilöstömme puhaltaa yhteen hiileen yhteisen tavoitteemme eteen: saada opiskelijat loistamaan niin elämässä kuin työelämässä!

Olisitko sinä yksi meistä?

Haemme

erityisopettajaa Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaan (TELMA) koulutukseen Turkuun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Edellytämme sinulta erityisopettajan pätevyyttä, alalle soveltuvaa koulutusta, monipuolista kokemusta alan työtehtävistä, hyviä pedagogisia ja ohjauksellisia taitoja, digiosaamista, vastuullista otetta työhön sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen vaativaa erityistä tukea tarvitsevien, erityisesti kehitysvammaisten ja autisminkirjoisten nuorten parissa työskentelystä ja vaihtoehtoisten kommunikaatiotapojen osaamisen. Arvostamme selkeän suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoja. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn erityisnuorten parissa. Meitä spesialaisia yhdistää aito välittäminen ja sitoutuminen, rohkea erilaisuuden arvostaminen sekä tietty tekemisen mutkattomuus. Haluamme yhdessä mahdollistaa niin opiskelijoiden kuin toistemme loistamisen, joten jos ajatus viehättää, pistä hakemus tulemaan!

Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Tehtävän palkkahaarukka on noin 3809 - 5093 e / kk. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka riippuu henkilön koulutuksesta ja aiemmin kertyneestä tehtävään olennaista hyötyä tuovasta työkokemuksesta. Mainittu palkkahaarukka koskee vaadittavan kelpoisuuden täyttäviä henkilöitä. Olemme savuton työnantaja.

Opettajalta edellytetään erityisopettajan kelpoisuutta (Asetus 986/1998 opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista). Jos tehtävään valittava henkilö ei täytä kelpoisuusvaatimuksia, tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena enintään vuodeksi.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja koulutuspäällikkö Sari Tulonen, sari.tulonen@spesia.fi tai koulutusjohtaja Annemari Suonsivu, annemari.suonsivu@spesia.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 15.5.2024 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Ammattiopisto Spesia Oy

Ammattiopisto Spesia on ammatillinen erityisoppilaitos, joka tarjoaa valmentavaa ja tutkintotavoitteista koulutusta sekä yksilöllistä tukea yli 1500 opiskelijalle. Vaativan erityisen tuen asiantuntijaorganisaationa tarjoamme myös palveluita ja täydennyskoulutuksia ammattilaisille ja perheille. Päätoimipaikkamme ovat Järvenpää, Jyväskylä, Pieksämäki ja Turku, ja toimimme yhteensä 12 paikkakunnalla rannikolta Savoon.

Spesia on rohkeasti toimintaansa kehittävä ja aktiivisesti yhteistyötä tekevä, yli 750 osaajan moniammatillinen työyhteisö. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat koulunkäynninohjaajat, opetuksen ohjaajat ja opettajat. Lisäksi meillä työskentelee loistoporukka hallinto-, asumis-, opiskelija-, työelämä-, asiantuntija- ja tukipalveluissa. Me spesialaiset haluamme olla merkityksellinen, mutkaton ja yhdenvertainen organisaatio, ja siksi olemme yhdessä valinneet ne arvoiksemme. Olisitko sinäkin yksi meistä?
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/erityisopettaja-telma-koulutukseen-turkuun/mXPekl