Eläinlääkäri / Peten Koiratarvike Oy, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Peten Koiratarvike on kotimainen lemmikkieläintarvikkeisiin erikoistunut lemmikkitarvikeliike. Verkkokauppamme on perustettu vuonna 2004 ja vuodesta 2012 asti olemme palvelleet asiakkaitamme myös kivijalkaliikkeissämme. Suurmyymälämme sijaitsevat Vantaalla, Espoossa, Pirkkalassa, Raisiossa, Lahdessa ja Oulussa.Tiimimme koostuu taitavista lemmikkialan asiantuntijoista ja työllistämme yli 70 vakituista työntekijää. Lue meistä lisää: www.petenkoiratarvike.com/tietoa-meista

Asiakkaiden tyytyväisyys ja lemmikkien onnellisuus on meille tärkeää! Olemme kehittäneet myymäläkonseptiamme viime vuosien aikana ja myymälöistämme löytyy myös lemmikin hyvinvointipalvelut, joihin kuuluvat mm. eläinlääkäripalvelut. Tarjoamme matalan kynnyksen perusterveydenhuoltopalveluita sekä sairauksien ennaltaehkäisyä asiantuntevasti, kunkin lemmikin yksilölliset tarpeet ja taustat huomioiden. Panostamme erityisesti siihen, että eläinlääkärikäynti on lemmikille mahdollisimman mukava ja peloton kokemus. Lue lisää eläinlääkäripalveluistamme: Peten eläinlääkäripalvelut. Ajanvarauksen kautta pääset tutustumaan myös tuleviin kollegoihisi.

Haemme nyt Oulun ja Raision myymälöihimme

Eläinlääkäreitä

Rekrytointien jälkeen meillä on kaikissa myymälöissämme tarjolla ammattitaitoiset eläinlääkäripalvelut ja kuuden eläinlääkärin tiimi.

Eläinlääkärinämme vastaat itsenäisesti myymälämme eläinlääkäripalveluista myymälähenkilöstömme tukiessa sinua työssäsi. Työsi painottuu palvelukonseptimme mukaisesti ennaltaehkäisevään ja eläinten perusterveydenhoidollisiin toimenpiteisiin, joissa ensiluokkainen asiakaspalvelu ja miellyttävä käyntikokemus eläimelle ovat tavoitteemme. Meillä eläinlääkäri palvelee asiakasta kokonaisvaltaisesti vastaanotosta tutkimus- ja hoitotoimenpiteisiin asti. Pääset vaikuttamaan työaikoihisi ja myös vastaanoton työvälineisiisi. Toivomme sinulla olevan mahdollisuus työskennellä vähintään 20 h/viikko työajan painottuessa mieluiten ilta-aikoihin. Mahdollistamme ammattisi toteuttamisen tämän työn rinnalla myös toisaalla.

Millaista osaamista ja kokemusta sinulta edellytämme? Voit olla vastavalmistunut eläinlääkäri tai kokenut alan osaaja. Sinulla on kyky ottaa itsenäinen ja kokonaisvaltainen vastuu myymäläsi eläinlääkäripalvelusta. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja hoidettavan eläimen asioista ja sinulta löytyy asiantuntevaa ja ystävällistä palveluasennetta. Olet asiakastilanteissa sosiaalinen ja pystyt omalla osaamisellasi ja persoonallasi tuottamaan miellyttäviä asiakaskokemuksia. Meillä työtä ei suoriteta, vaan aidosti nautitaan työstä eläinten parissa.

Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn nopeasti kasvavassa yrityksessä sekä ainutlaatuisessa tiimissämme! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Emme käytä hakuaikoja ja toivomme sinun jättävän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksessamme olevan linkin/painikkeen kautta. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/elainlaakareita/