Työnjohtaja sähköurakointiin Kouvolaan, vakituine, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KSS Energia on energia-alan konserni, joka kehittää energia-alan palveluita asiakkaille ympäri Suomen yhdessä kumppaniensa kanssa. KSS Energia myy kuluttajille, yrityksille ja taloyhtiöille sähköenergiaa, lämpöä ja kaasua sekä energiaosaamista ja -ratkaisuja. KSS Energian toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä.

KSS Rakennus Oy on Kouvolan kaupungin omistaman konsernin KSS Energian tytäryhtiö, jonka liikevaihto on n. 15 miljoonaa euroa. KSS Rakennus Oy tarjoaa muun muassa sähkö- ja valaistusverkkoihin kaukolämpöverkkoon, liikenteenohjaukseen, kojeistoihin sekä aurinkopaneeleihin ja sähköautojen latauspisteisiin liittyvää monipuolista suunnittelua, urakointia ja kunnossapitoa teollisuudelle, julkiselle sektorille sekä verkkoyhtiöille kuin isännöitsijöille ja kotitalouksillekin.

Etsimme nyt asiakkaallemme KSS Rakennus Oy:lle Kouvolan alueelle

SÄHKÖURAKOINNIN TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluu sähköurakoinnin projektijohtajan sekä käytännön työnjohdon tehtävät Kouvolan seudun infraprojekteissa.
Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset vähintään viiden vuoden kokemusta sähköurakoinnista sekä alan sähkövoimatekniikan koulutusta (esim. teknikko tai insinööri). Sen lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä tietoteknistä osaamista.
Tehtävään valittavalta odotetaan myös matkustusvalmiutta tarpeen niin vaatiessa. Työtä tehdään päivävuorossa klo 07-16.

Tarjoamme tehtävään valitulle henkilölle monipuolisen työympäristön, mukavan tiimin, kattavat henkilöstöedut sekä työn vastuullisella, vakaalla ja luotettavalla työnantajalla. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jossa työsuhde solmitaan KSS Rakennus Oy:n kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.5.24 mennessä. Haastattelemme henkilöitä jo hakuprosessin aikana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Bolt Worksin rekrytointikonsultti Suvi Manso (suvi.manso@bolt.works/ p. 050 428 3965)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1344876