Sähköasentaja sähköenergiamittareiden vaihtotyöhö, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KSS Energia on energia-alan konserni, joka kehittää energia-alan palveluita asiakkaille ympäri Suomen yhdessä kumppaniensa kanssa. KSS Energia myy kuluttajille, yrityksille ja taloyhtiöille sähköenergiaa, lämpöä ja kaasua sekä energiaosaamista ja -ratkaisuja. KSS Energian toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä.

KSS Rakennus Oy on Kouvolan kaupungin omistaman konsernin KSS Energian tytäryhtiö, jonka liikevaihto on n. 15 miljoonaa euroa. KSS Rakennus Oy tarjoaa muun muassa sähkö- ja valaistusverkkoihin kaukolämpöverkkoon, liikenteenohjaukseen, kojeistoihin sekä aurinkopaneeleihin ja sähköautojen latauspisteisiin liittyvää monipuolista suunnittelua, urakointia ja kunnossapitoa teollisuudelle, julkiselle sektorille sekä verkkoyhtiöille kuin isännöitsijöille ja kotitalouksillekin.

Etsimme asiakkaallemme KSS Rakennus Oy:lle Kouvolan alueelle

SÄHKÖASENTAJAA

Työ pitää sisällään pääasiassa sähköenergiamittareiden vaihtotyötä sekä mahdollisesti myös talosähköasennuksia.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Tarvitset sähköalan koulutuksen ja ammattitaidon lisäksi hyviä vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja, siistiä työnjälkeä, voimassa olevia sähkötyö- ja työturvallisuuskortteja, hätäensiapukorttia sekä B-ajokorttia.

Työtä tehdään päivävuorossa klo 07-16, mutta toivomme sinulta valmiutta työskennellä tarvittaessa myös klo 16-20 välisenä aikana.

Tarjoamme tehtävään valitulle henkilölle monipuolisen työympäristön, kattavat henkilöstöedut sekä työn vastuullisella, vakaalla ja luotettavalla työnantajalla.

Työsuhde on määräaikainen 1.7.-30.11.24, mutta voi mahdollisesti jatkua pidempäänkin. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jossa työsuhde solmitaan KSS Rakennus Oy:n kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.5.24 mennessä. Haastattelemme henkilöitä jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Bolt Worksin rekrytointikonsultti Suvi Manso (suvi.manso@bolt.works/ p. 050 428 3965)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1344827