Kokkeja PihlasResortiin kesäksi, Base Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PihlasResort on kesällä 2023 avattu, ylellinen ekoresort Joroisissa. Se tarjoaa korkeatasoisen palvelun majoitusta design-villoissa, elämyksellisiä ruokailuja ravintoloissa ja monipuolisia aktiviteetteja keskellä kauneinta luontoa. Palveluihin kuuluu majoituksen ja ruokailujen lisäksi puitteet erilaisille urheiluaktiviteeteille sekä luontoelämyksille ja näiden lisäksi alueella on Day Spa, jonka tiloissa on mahdollista nauttia rentouttavista spahoidoista.

Asiakkaamme, ylellinen ekoresortti Joroisissa PihlasResort, etsii nyt innokkaita kokkeja kesäkaudelle 2024 Joroisiin sekä Juvalle. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti neljässä eri ravintolassa korkeatasoisia kokin tehtäviä, kuten aamupalaa, lounasta, illallista, kokous- ja kahvilatyöskentelyyn sekä Wehmaan teehuoneen leipuri-kondiittorityötä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä sekä haluat ylittää asiakkaan odotukset jokaisessa tilanteessa. Olet aidosti kiinnostunut sekä suolaisesta että makeasta ruoanlaitosta ja olet valmis kehittämään osaamistasi jatkuvasti.

Luonteeltasi olet sosiaalinen tiimipelaaja, jolla on valmius työskennellä hektisissäkin tilanteissa. Tehtävässä odotamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja muun kielitaidon katsomme eduksi. Lisäksi tehtävässä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassia. Työ on kokopäiväistä vuorotyötä, joten valituilla henkilöillä tulee olla valmius tehdä sekä aamu- että iltavuoroa. Työt alkavat joustavasti toukokuun aikana ja kestävät syyskuuhun, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Tarjoamme tarvittaessa edullisen majoituksen ja avustamme myös muissa majoitusvaihtoehdoissa.

Tarjoamme:

- Kokopäiväisen kesätyön keskellä kaunista Savoa

- Hyvät työkaverit ja rennon työilmapiirin

- Yhteisöllisyyden Pihlasresortin tiimin kesken

- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön

Arvostamme:

- Aikaisempaa työkokemusta ravintola-alan tehtävistä sekä alan koulutusta

- Asiakaspalveluasennetta

- Hygienia- ja anniskelupassia

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

PihlasResort tarjoaa:

- Ainutlaatuisen mahdollisuuden yksilöllisyyteen

- Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan ja toimintaa

- Osallistumisen Suomen uusimman 5-tähden resortin lanseeraukseen

Työpaikkaedut:

- Alennukset palveluista henkilökunnalla ja perheenjäsenille

- Mahdollisuus käyttää omia fasiliteetteja, kuten kuntosalia, liikuntahallia ja liikuntavälineitä

- Tarjoamme rajalliselle henkilömäärälle kohtuuhintaisen asumisen

- Mahdollisuus nauttia puhtaista raaka-aineista omasta puutarhasta

Tule kesäksi mukaan huipputiimiin Joroisille ja nauti Suomen luonnon antimista ympäristöystävällisessä ympäristössä!

Lähetä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta täyttämällä hakemuslomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sara Kervinen

040 123 9817

sara@base.fi

Base Henkilöstöpalvelut on monialainen henkilöstöyritys Suomesta, joka yhdistää työn ja tekijät. Olemme osa laajempaa Workteam Groupia, joka on henkilöstö- sekä palvelualan konserni.

Uskomme, että tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät ovat avain menestykseen, ja pidämme huolen siitä että tarjoamme heille vain parhaita mahdollisia työpaikkoja.

Yrityksille olemme luotettava kumppani, joka ymmärtää liiketoimintanne tarpeet ja tavoitteet. Räätälöimme ratkaisut, jotka tukevat yrityksenne menestystä ja auttavat rakentamaan vahvan, sitoutuneen työvoiman. Olemme sitoutuneet etsimään ja ylläpitämään alansa parhaita ammattilaisia, jotka ovat omistautuneita työlleen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://base.likeit.fi/apply/5400860