Vastaava sairaanhoitaja kotihoitoon, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään merkityksellistä työtä kotihoitoon Haukiputaalle ja Kiiminkiin! Etsimme tiimiimme vastaavaa sairaanhoitajaa. Tehtävä on määräaikainen ainakin vuoden 2024 loppuun saakka.

Olet etsimämme henkilö, jos koet arvomme omaksesi päivittäisessä työssäsi: luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus. Olet positiivisen elämänasenteen omaava henkilö ja sinulla on halua kehittää toimintaamme. Me ONNIlla ymmärrämme, että koti on ihmisen rakkain paikka. Tuemme kotona asuvan asiakkaan toimintakykyä ja mahdollistamme kotona asumisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Kotihoidon palvelut tukevat asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joissa asiakas ei suoriudu itsenäisesti. Vastaavana sairaanhoitajana toimit yksikön tiimiesihenkilön ja työnsuunnittelijan kanssa tiiviissä yhteistyössä vastaten omalta osaltasi tiimin laadukkaasta, tehokkaasta ja taloudellisesta toiminnasta. Toimit tiimin sairaanhoidon ja hoitotyön asiantuntijana, tunnet yksikön toiminnan ja pystyt koordinoimaan tiimin sairaanhoidollista osaamista. Vastaat asiakkaiden hoidollisen tilanteen kartoittamisesta, yhteistyöstä sekä asiakkaiden sairaanhoitoon ja terveydentilan seurantaan liittyvän tiedon ylläpidosta.

Sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja voimassa olevat lääkehoidon opinnot (tarvittaessa voit suorittaa ne myös meillä). Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ja RAI-arviointimenetelmän osaamista. Eduksi katsomme kinestetiikan peruskurssin sekä THL Saattohoitopassin suoritukset. Sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Oman auton käytöstä maksamme valtion matkustussäännön mukaiset kilometrikorvaukset.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä sekä kattavan perehdytyksen. Tuemme osaamisen kehittämistä säännöllisten koulutusten avulla. Meillä ONNIlla saat mahdollisuuden kehittyä ammatissasi ja kehittää kotihoidon toimintaa yhdessä tiimisi kanssa. Arkeasi töissä jakaa asiakkaiden lisäksi tiimiesihenkilö Minna, sekä meidän tiivis ja toisiaan tukeva tiimi. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja halutessasi voit tehdä esimerkiksi 80% työaikaa.

Tarjoamme sinulle:

Kokemusvuosistasi riippuen 2757 - 2988 /kk + mahdolliset vuorokohtaiset lisät. 1.8.2024 alkaen palkkaus 2864,43 - 3105,1 /kk.

Vastuullisen, luotettavan ja kotimaisen työnantajan

Tradeka-konsernin huikeat edut (mm. alennukset Restelin ravintoloihin). Lue lisää ONNIn kattavista henkilöstöeduista täältä: ONNIn henkilöstöedut - ONNI rekry (onnion.fi) (https://www.onnion.fi/rekrytointi/henkil%C3%B6st%C3%B6edut)

Mukavat ONNIlaiset työkaverit

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 20.5.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Minna Riekkiin (minna.riekki@onnion.fi), p. 0401360783 tai palvelupäällikkö Iida Heinoon (iida.heino@onnion.fi), p. 041 732 0375.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/4188560-vastaava-sairaanhoitaja-kotihoitoon