Kahvilapäällikkö, Rovaniemi Revontuli, Smoothie Heaven Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Join The Jungle!

Tukaani etsii Rovaniemen Revontulen toimipisteelle kavilapäällikköä ja Juice Manageria johtamaan toimipisteen liiketoimintaa ja tiimiä.

- Työtunnit 100h/3vkoa
- Vakituinen työsuhde
- Jatkuva koulutus työsuhteen aikana ja mahdollisuus hakea kahvilapäälliköille suunnattuun syventävään esihenkilökoulutukseen
- Mara TES palkkaus ja mahdollisuus bonuksiin. Lisäksi työntekijämme saavat -50% alennuksen smoothiesta, mehuista ja shoteista.

Jungle Juice Barin Juice Managerina sinulta löytyy roimasti positiivista asennetta, kykyä organisoida työtehtäviä sekä taitoa motivoida ja kannustaa tiimikavereita mehuvilinän keskellä. Tiimisi koostuu työelämän ensiaskeleita ottavista nuorista, joten sinulta löytyy aito halu huolehtia siitä, että ensikosketus työhön on turvallinen ja positiivinen. Roolissasi pääset aidosti vaikuttamaan nuorten työskentelyoloihin ja työntekijäkokemukseen.
Viidakossa arvostetaan myös intohimoa terveellisiä elämäntapoja kohtaan sekä kiinnostusta myynnin ja asiakaspalvelutaitojen jatkuvaan kehittämiseen! Juice Managerin työtehtäviin kuuluu lisäksi mm. oman tiimin johtaminen, tilauksien tekeminen, inventaariot, työvuorosuunnittelu, uusien työntekijöiden perehdytys, vastuu oman pisteen myynnistä ja tuloksesta sekä muut pisteen työtehtävät. Juice Managerin roolissa opit päivittäin jotain uutta ja oma kehitys nousee kohisten!
Työ on vuorotyötä, joka sisältää arkisin sekä viikonloppuisin aamu- ja iltavuoroja. Aiempi esihenkilökokemus koulutuksen tai työkokemuksen kautta on tehtävässä välttämätöntä. Mikäli sinulla ei ole vielä esihenkilökokemusta, suosittelemme aloittamaan Juice Masterin tai Shift Managerin tehtävistä. Koulutamme talon sisäisesti esihenkilöitä Jungle Juice Barin Talent Pipelinessä, mihin on mahdollista hakea mukaan kaksi kertaa vuodessa.
Palkkaus ravintola-alan TES:n mukaan, noudattaen kahvilapäälliköiden palkkausta. Lisäksi Juice Managereilla on oma bonusjärjestelmä.

Miksi Jungle Juice Bariin töihin?

Sinua odottaa iloinen ja energinen tiimi, joka toivottaa sinut välittömästi tervetulleeksi mukaan Viidakon rentoon joukkoon! Vastuullisuus on meille kaikille lähellä sydäntä; siksipä kompensoimme smoothieiden hiilijalanjäljen kaksinkertaisesti ja taistelemme jatkuvasti ruokahävikkiä vastaan! Tarjoamme Juice Managereillemme herkulliset työsuhde-edut sekä ainutlaatuisen päivystysringin, mikä varmistaa riittävän palautumisen vapaapäivinäsi, eikä sinun tarvitse olla jatkuvasti tavoitettavissa! Sinulla on ympärilläsi tiimi, joka varmistaa onnistumisesi uudesa roolissa ja on vahvasti läsnä ja tukena arjessasi. Tarjoamme myös loistavat koulutusmahdollisuudet Tukaanin Talent Pipeline -koulutuksen kautta - valmennamme ja koulutamme Viidakon huipuista aluepäälliköitä, kouluttajia sekä HR-ammattilaisia.
Tukaani on jo levittänyt siipensä ja etsiskelee parhaillaan uutta Juice Manageria viidakkoon. Lähetäthän siis hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.junglejuicebar.com/fi/rekry/?rmpage=apply&rmjob=245&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol