ICT-asentaja, Adecco Finland Oy, Kotka
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Palkkaus: 15,30€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Haminaan ICT-asentajia kesäksi. Työt alkavat toukokuun lopussa ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä tietoliikenteen parissa. Huolehdimme, että saat laadukkaan työhön tarvittavan koulutuksen sekä perehdytyksen vaadittaviin tehtäviin. Kanssamme pääset osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri.

Eduksesi luetaan ICT- tai sähköalan koulutus sekä aikaisempi kokemus alan työtehtävistä. Arvostamme kuitenkin myös muiden alojen koulutusta sekä kokemusta.

Haemme tehtävään asenteeltaan reippaita ja motivoituneita henkilöitä, joilla on halua oppia ja kehittyä työssään. Toivomme Sinun olevan aktiivinen, innokas ja oma-aloitteinen. Etsimme sekä uransa alussa olevia että osaavia ammattilaisia. Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä valmiutta tehdä töitä myös korkealla (3m). Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti.

Toimit tiimisi kanssa projektiluontoisissa toimeksiannoissa kuitukaapelin vetoon, asennukseen ja kytkentään liittyvissä tehtävissä. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti varmistaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen. Huolehdit osaltasi tiimisi suoriutumisesta ja olet valmis ylittämään omat velvollisuutesi toimimalla tiimisi hyväksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Senior Consultant Antti Riihimäki t, p. 040 668 6384 tai antti.riihimaki@adecco.fi . Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat mahdollisimman nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=6677975d51450a71de4030a0c48116aa&jobboardsource=MOL