Kokki Kilpisjärvelle, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen Kilpisjärvelle asiakkaallemme.

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu kokin työt a la carte ravintolassa, pääasiassa erilaisia menuja tehdään. Töitä tehdään 2-vuorossa aamuvuoro alkaa 11 aikaan ja ravintola suljetaan yleensä viimeistään klo 22. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat keväästä syksyyn, halukkaalla on myös mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään niin arkena kuin viikonloppuina. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta kokin tehtävistä. Kuitenkin hyvä motivaatio ja halu tehdä töitä voi korvata kokemuksen puutteen. Työkielenä on Suomi. Luonnollisesti hygieniapassi vaaditaan.

Tarjoamme mukavan kausityön hienoissa Lapin maisemissa revontulien keskellä nuorehkossa tiimissä sekä joustavassa työympäristössä. Tarvittaessa työntekijälle järjestetään edulliseen hintaan majoitus työpaikan läheltä. Työsuhteen yleiset ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen ja palkkaus sovitaan osaamisen mukaiseksi. Lisäksi saat käyttöösi asiakasyrityksen henkilökuntaetuja. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-henkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä hakemus järjestelmän kautta helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden-, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/18708789